söndag 10 februari 2013

Jympa och restaurangmiddag!

En lyckad middag igår med båda sönerna hemma-vilken lycka! Liksom att få träffa äldsta sonens flickvän och deras nya familjemedlem, hunden Tyra, hon charmade oss alla-t.o.m min man! Mello igår bjöd ju på lite överraskningar, och det är väl kul att smaken är olika?! Jag charmas så av Sean Banans glada låt, tycker han är fantastisk! Träffade ju honom på efterfesten förra året i Växjö (gud va jag tjatar om den där festen,haha!), och ödmjukare kille få man leta efter, faktiskt! Jag hade knappt hört talas om honom innan mello, och sa det till honom, och att jag tyckte om hans låt, och han blev så hjärtligt glad över det- som syns på bilden :)Han vill helt enkelt göra människor glada, inte dumt alls!
Jättekul att Louise Hoffsten gick vidare, en underbar sångerska! Tyvärr gick inte mina favoriter vidare: SHW.
Men det ska bli kul att få se Erik och Tone i Andra Chansen i Karlstad!

Denna dag har också varit fullspäckad. Först var jag med i gänget som körde 90 min jympa idag på Öppet Hus dagen på F&S, men fick åka därifrån tidigare för att hinna med att duscha och byta om till middag med svågern,mannen och yngsta sonen inne i stan ikväll på Restaurang Blå Dörren. Svågern ville också önska lycka till - till yngsta sonen som tänker åka till Afrika här i februari!!!

7 kommentarer:

BP sa...

Full fart på dig - som alltid känns det som!
Ja du har ju t o m bildbevis på Bananen. Så jag ska inte säga vad jag tyckte om låten. Å SWH var en ren katastrof - de kunde ju inte ens sjunga - tyvärr.

BP sa...

Svar: Här gick vi verkligen om varandra i kommentarerna.
Tröjan fanns hos MQ och skulle passa dig perfekt!

Husfrun sa...

Sean verkar underbar och hans låtar för en glad. Dock höll jag tummarna för Erik och Tone. Kram.

Ama de casa sa...

Bananen var min favvo! Fart, färg och glädje. Medryckande!

Lyllo dig som fick träffa honom ifjol. Jag tycker att han verkar väldigt sympatiskt av det lilla som jag har sett av honom :-)

Home2tiny sa...

Louise o SHW var mina favoriter, men det gick ju sådär för Pernilla o gänget. Ha en härlig start på veckan. KramisarTina

fialia sa...

Har inte sett ngt av det (som vanligt) antingen jobb eller e jag ledig e de ngt annat.
Men e "bananen" lika energisk som markolio en gång var så e de bara till att bli glad.
ha de Fia

Eva sa...

Afrika!

Gud så spännande!!
Kram