måndag 14 oktober 2013

Filmtips mottages tacksamt!

Lovefilm har ju lagts ner i Sverige, där jag hyrde dvd filmer ifrån- därför godkände jag att det kom in en platt-TV i huset, trots att vår stora fina tjock-TV funkade utmärkt. Men film vill jag kunna se (utan att gå och hyra i nån butik). Igår var det premiär, efter lite om och men så kunde vi via SF Anytime se film direkt! Vi valde att se "Side effects" en dramathriller av Steven Soderbergh, den var bra- Jude Law är superbra liksom unga Rooney Mara-som också gör amerikanska Lisbeth Salander i "The Girl with the dragon tattoo" om ni minns. Expressens recension på "Side Effects" ser ni här.  Tyvärr somnade jag och även min man  en stund under filmen, och då tappade man nästan tråden i denna film, som var väldigt speciell. Sevärd,absolut. Jag ger den en stark 3:a av fem möjliga! Nu är frågan vad det finns för bra filmer att se, vill gärna ha tips! Ska se "Den store Gatsby" tänkte jag. Läste dock boken i somras, och så bra var den inte....men gillar ju Leonardo Di Caprio, så jag ska helt klart se filmen också!

5 kommentarer:

Home2tiny sa...

Den stora Gatsby måste du se. Hade inga förhoppningar alls om den filmen, men tyckte den var super. Imorgon blir det förhoppningsvis bio med mamsen, Monica Z. Kramisar Tina

Susanne sa...

Jag är sämst på filmer, men har blivit frälst i svensk/danska tv-serien Bron. 2:a säsongen har precis börjat på SVT.
Såg alla 10 avsnitt fre/lördag för ett par helger sedan-

fialia sa...

Har du sett Niceville? Den tyckte jag om även om boken är bättre men så brukar det ju vara.
ha de Fia

BP sa...

Ja att sätta sig i soffan och titta på film eller tv kan bara sluta på ett sätt;-) Därför undviker jag det i största möjliga mån;-) Alltså kan jag inte tipsa dig om filmer heller, tyvärr.

Anni sa...

Visst var det trist att Lovefilm lade ner! De hade ju gamla filmer som inte går att få tag i på annat håll. Jag hade massor av filmer jag ville se på min lista.

Bara en natt och Bara en dag kan jag varmt rekommendera, nu när den tredje går på bio. Men det pratas MYCKET!