tisdag 29 oktober 2013

Gofika på jobbet och hämtning av Blossa 13

Jag och min "uska" fick en stor slant till "kaffekassan" av en tacksam familj i lördags, så nu har jag bullat upp med massor av gott bröd,kex och ostar så vi klarar natten :). Har lagt in 3 nattpass denna vecka då jag ju inte har några skolbarn som har höstlov, så hoppas jag att kollegorna med skolbarn kan vara lite lediga denna vecka.
Idag hämtade jag årets glögg från Blossa, men jag får vänta med att smaka den till helgen. Ska bli så spännande att få smaka den,då Blossa inte har berättat ännu vad den är gjord på! Sus har provat den idag,här är hennes recension! På systemet tyckte personalen att den smakade nypon?

8 kommentarer:

Shamrock sa...

glöggen såg ut att var lite inspirerad från Dalarna

dianasdrömmar sa...

Lite kul att den är hemlig, flaskan är fin kram Diana

Susanne sa...

Spännande med Blossasmaken, har inte köpt ännu.

Blåklinten sa...

Hoppas nu att ni får en lugn natt så ni kan njuta av fikat.
Den där glöggen har jag inte heller provat ännu. Tyvärr har jag bara hört negativt om den så nu vet jag inte om jag ens vill prova.

BP sa...

Kul med ett tak för ert arbete! Det är ni väl värda!
Kul att du ställer upp för alla andra så att de kan ha höstlov! Hoppas de ställer upp för dig också när du vill vara ledig!
Glögg är ingenting för mig - alldeles för sött och slisktigt! Men du gillar ju söta drinkar så den går säkert ner... men nypon - nej usch!
Du måste skriva en egen recension om den sedan!

Singelmamman sa...

Vad snällt att lämna pengar till fikakassan! Jag hoppas att det finns någon glögg kvar när jag kommer mig för att köpa. Men jag väntar till första advent innan jag smakar.

Helga sa...

Vad söt du är som tar många pass på lovet. Du är värd gofika!!!

Jag ska till dottern i Berlin snart igen. Behöver lite vardagskontakt känner vi...

Rantamor sa...

Glöggen ser god ut i din flaska, eller är det så att flaskan är så grann att man ska tycka att innehållet är gott i vilket fall som helst.
Gillar inte glögg så där himlans mycket, men en liten varm slurk på uppesittarkvällen när vi sitter ute på snögjorda bänkar med skinnfällar är allt gott.

Tjingelingen från Rantamor.