onsdag 20 september 2017

Juica juica juica


Började min juice-fastedag på jobbet i morse med denna juice...den smakar helt okey.

Den här var lite syrligare, men går absolut att dricka.

När jag vaknade på eftermiddagen så hade jag alla dessa kvar....puh! Till på köpet så var det dags för IW-passet ikväll! Hann dricka en del innan det var dags att åka till Friskis, men nu ikväll har jag den godaste, den vita flaskan kvar, hela den får jag nog inte i mej ikväll! Glad blev jag att jag vågade köpa en (liten) flaska med den gröna juicen,som innehåller så mycket bra grönsaker, men jag är allergisk mot stjälkselleri...och selleri finns ju med där. Jag har sippat sakta på den ikväll, och den funkar!  Hur jag mår? Jag ser fram emot att äta i morgon! 

6 kommentarer:

BP sa...

Förstår att du "sparade" den lilla flaskan till sist. Bara åsynen gör ju att jag.... ja, du förstår var jag menar;-) Ja, ärligt talat mår jag inte bättre när jag kolla innehållet i det röda flaskorna heller. Den orangea och vita Juica går väl an bortsett från kanelen i den ljusa flaskan.

Japp, jag förstår också att du längtar efter riktig mat efter denna "detox";-)

PS. Kolla Brämhults senaste juice - apelsin, äpple, ananas, citron, ingefära och gurkmeja. Har köpt den men inte testat än. Tror jag lägger upp ett inlägg om den som jag gör ibland med Brämhults juicer. DS.

znogge sa...

Imponerande att du klarade av att fasta för det skulle jag aldrig göra. känner att jag behöver energi under intensiva gruvpass...

Kram och god morgon!

Ama de casa sa...

Fasta med morotsjuice? Alltså, jag vet inte vilket av dom två grejerna som jag tycker är värst...
Förstår att du ser fram emot att äta!

Fast vaniljjuicen lät spännande :-)

Ami sa...

Jag förstår att du ser fram emot att få äta på riktigt igen :)
Kram

Villa Freja sa...

Ser gott ut men förstår om det är en vanesak att inte få tugga! Kram

Ditte sa...

Fasta har jag gjort, mer elle rmindre frivilligt/ofrivilligt men dessa juicer har jag undvikit. Däermot har det blivit soppor av skilda slag (gazpacho är en favorit samt kyld tomatsoppa och juicer jag själv pressat samt yoghurt och te.
Önskar dig lycka till! Och nu är du i gång....
Men jag förstår att det blir bra att tugga snart.
Kram!