måndag 25 september 2017

Sjuk

Då var tre nattpass gjorda, tyvärr har jag blivit förkyld på kuppen! Så istället för att jympa ikväll har jag fått tagit det lugnt. Solen sken när jag vaknade, och med ipren i kroppen mår jag lite bättre.

Maken bjöd på lasagne till middag.

Och ikväll såg jag ett program som jag aldrig brukar se, därför att vår schlagerkompis Niklas skulle vara med! "Halv åtta hos mej" heter programmet på TV4, och det var helt underbart med Niklas som värd ikväll!

Vi träffades i Halmstad första gången (på bilden här), och har sen setts vid flera tillfällen,sist sågs vi i Kiev!

9 kommentarer:

BP sa...

Vilken jäklar dålig tajming för förkylning nu när du är ledig! Men kan konstatera att Ipren är det enda pillret som hjälper när jag har "krämpor".
Å egentligen var det ju inte såååå himla fel med att ligga på balkongen i det fina vädret. Så där kan du ligga imorgon också, då SMHI säger att det kommer att bli lika varmt då. Jag gjorde som du - planterade mig på balkongen hela dan. Synd bara att solen inte tar längre;-)

PS. Du får gärna låna ut din man till mig då och då;-) DS.

Mias Mix sa...

Nämen vad tråkigt att bli förkyld. Krya på dig! Vi har haft två sega omgångar med förkylningar här. Äntligen bättre. Skönt att tabletten hjälpte och att din man lagade middagen. Och visst är det kul att se program när någon man känner är med. Hade aldrig sett Hela Sverige bakar men såg varenda avsnitt förra året när en Gnestatjej var med.

znogge sa...

Vilken otur att åka på en förkylning men det går mycket här hos oss nu. Jag ser alltid "Halv åtta hos mig" och så även i går.

Kram och krya på dig!

Ama de casa sa...

Men så trist med förkylning! Hoppas du kryar på dig snabbt.

Kul att se riktiga kändisar på TV - ja såna som man känner, alltså :-)

Ami sa...

Så tråkigt att du blivit sjuk! Hoppas du snabbt kryar på dig.
Förstår att det var extra kul att se programmet när du känner honom :)
Kram och krya på dig

Ditte sa...

Förkylningar kommer aldrig lägligt och just nu när du jobbat dina nätter passar det sig verkligen inte. Kul med din kompis som var med o programmet. Då ska jag titta i efterskott, för ibland ser jag programmet även när det sänds. Men här i stugan missar jag ofta det mesta i tv väg.
Önskar dig god bättring.
kram!

Villa Frejas bokblogg sa...

Å så gott med lasagne. Krya på dig. Kram

Geddfish ♥ sa...

Krya på dig!
Så du äter Ipren vid förkylning? Det är ett virrvarr. Jag får inte äta Ipren, säger de, för jag har bara en njure kvar?? Så jag ska ta Alvedon. Fattar ingenting.
Jag har varit förkyld men är nu bra igen. Sånt vill man inte ha.
Kram <3

Anni sa...

Hoppas att du mår bättre nu, det är så trist med förkylningar! Fast det såg rätt skönt ut där i solen. Krya på dig!

Kul med schlagerkompisen! Först tyckte jag att han hade samma skjorta på sig, men så var det visst inte. Jag kan se det där programmet någon gång då och då, i väntan på något som kommer efteråt, men då snabbspolar jag alltid reklamen och en hel del av själva programmet också. Lite mattips är sällan fel.