lördag 9 september 2017

Lördagsask

I natt satt jag i telefonrådgivningen, vi hade en okey natt, men på de andra sjukhusen var det kaos, vi hjälpte ett sjukhus med 3 kvinnor i natt, barnmorskan nästan grät i telefonen.
Veckans fotoutmaning som gemsofmylife håller i har denna vecka ordet ASK, och eftersom jag inte vet hur trädet ask ser ut, så får det bli denna ask istället, fylld av minnen som inte används längre.

5 kommentarer:

BP sa...

Hahaha!!! Så du vet inte heller hur trädet ask ser ut:-)))) Vi är nog asfaltbönder båda två;-)

Å jag/vi har också en sådan "minnesask" om jag tänker efter. Å den innehåller ungefär lika många "smycken", fast ingen rosa dalahäst;-) Smycken som min man och jag har ärvt från föräldrarna och släktingar. Har frågat mig många gånger varför jag inte slänger rubbet...

Kul att det var ni som för en gångs skull kunde hjälpa andra BBn. Tycker så fruktansvärt synd om alla dessa barnmorskor som gör allt för att hjälpa patienterna och landstinget bara blundar. Fy f*****n Som jag sagt förut - ni är änglar:-)

Ami sa...

Min första tanke blir låda när jag hör ordet ask :) Och visst är det roligt att ha en sån där ask full med gamla minnen!
Men usch, vad jobbigt ni har det på förlossningen....ni är otroligt duktiga!
Kram

Anonym sa...

Vad snällt att ni hjälpte till och stöttade. Nästa gång kan det ju vara tvärtom.
Vilken spännande ask. Där skulle jag vilja pilla lite.
Kram Bosse

Ditte sa...

Titta in hos mig så ser du hur en ask ser ut....Alltså trädet ask.
Men det var nog mest en slump att jag fick reda på det. En trevlig sdan.
Och visst kan en ha askar till mycket. Att samla minnen i den är ju en väldans god idé.

Skönt med en lufnare natt, men illa att det ska vara så här att det inte finns plats dör de so ska föda.
Tror nog ändå jag får överväga att bli politiker på ålderns höst. Gäller bara att hitta ett parti. Men kanske kan Dittepartiet vara något. Idéer har jag.
Kram!

znogge sa...

Det var verkligen imponerande med en avgiftsfri månad. Härligt med en förening som har så bra ekonomi. Kan förstå om ni delvis saknar trädgården men det finns fördelar med lägenhet också. Var sak har sin tid helt enkelt.

Kram