måndag 4 september 2017

Måndagsfix...

Måndag och ny vecka igen. Regn ute, så det var extra skönt att få hem matvaror till dörren idag. Satt i helgen och klickade i varor jag ville ha, och idag är de på plats, vilken vardagslyx! Jag har haft annat att roa mej med idag, gå igenom jympapasset inför kvällens jympa...det är ju ett helt nytt pass, och rörelserna sitter inte riktigt ännu!  Direkt efter passet åker jag till jobbet ,duschar och äter där, vi har möte kl 20, sen ska jag jobba i natt...

6 kommentarer:

znogge sa...

Allt som underlättar i vardagens logistik är väl bra. Flera i vårt område köper sin mat därifrån.

Hotellet heter Rezi och det är genom Apollo. Det ligger nära stranden men har ändå pool. Finns några hotell direkt på stranden men utan pool. Vi tycker dock det kan vara skönt att sitta en stund vid poolen sen eftermiddag.

Kram

BP sa...

Visst underlättar det att få maten levererad till dörren, speciellt om man jobbar skift som du och din man gör.
Gympapasset lär gå som smort, som alltid hos dig. Du är ju ett proffs!
Önskar dig en lugn natt på jobbet!

Ama de casa sa...

Jag är allt lite gammaldags och vill gärna se, klämma och känna på varorna jag ska ha. Fast visst verkar det smidigt! Men nu när jag har gott om tid kommer jag nog att fortsätta att ta mig till affären för att handla. Den typen av shopping älskar jag dessutom (till skillnad från att köpa kläder, skor och annat trist... ;-) )

Ditte sa...

Praktiskt att få hem varorna och det spar ju en del tid.
Och en del att syssla med har du ju ändå liksom.
Lycka till med jympapass och jobbnatt.
Kram!

Bosse Lidén sa...

Är man i farten som du är måste det vara kalas att få hem maten. Många fördelar och kanske några nackdelar. Svårt att "klämma" och vrida på frukt. Ta bästa datumet o.s.v.
Jag är rätt säker på att det mesta satt som en smäck på passet. Måste vara extra kul med en nystart med rörelser och ny musik. Undra om du väljer länge rätt låtar eller har ett sådant musiköra att du snabbt vet vilken låt som ska vara till rörelserna. Eller är det tvärtom? Du väljer låtar först och rörelserna sist.
Kram Bosse Frågvis

Ami sa...

Skönt att det fungerar så bra att få maten hemkörd!
Kram och ha en fin tisdag