fredag 1 september 2017

Erik Gadd på Mosebacketerassen

Ledig fredag , ett besök hos hjälpmedelsaudiologen i Kista och fått en ny streamer som hjälp vid telefonsamtal via bluetooth ini hörapparaterna . Sen hem och råkade se att Erik Gadd har en extra spelning på mosebacke ikväll, min man ( som inte gillar det där med selfies, men fick vara med ändå när vi kom till mosebacke ) gillar verkligen Erik Gadd och hans funk/soul musik, så han tackade inte nej till att gå och se Erik Gadd ikväll, så vips beställde jag biljetter via mobilen till kvällens konsert!

Det är verkligen en fördel att bo i storstan och kunna spontant göra roliga grejer med kort varsel...om det går!
Erik Gadd och hans band gjorde oss inte besvikna, en vacker kväll med sol, denna första dag i september...på söders höjder, blev en bra start på september!

Avslutade kvällen på Snaps Bar och bistro innan vi tog pendeln hem till Solna.

Provar att lägga in en videosnutt från kvällen.....

7 kommentarer:

Gerd ♥ sa...

Kunde inte få igång din videosnutt.
Fina bilder på er och förstår ni hade det toppen. Finns ju så mycket att göra i huvudstaden.
Soliga kramar från Lisch 💚

znogge sa...

Vilken bra start på september! Härligt när det finns mycket att göra och spontana infall brukar bli bra.

Trevlig lördag!

Gerd ♥ sa...

PS. Jag brukar göra en YouTube film av de snuttar jag lägger i bloggen. Det är bara i Instagram och FB som du kan lägga direkt.
Kram!

BP sa...

En toppen kväll med andra ord:-)
Å en drink på Snaps är ju en perfekt avslutning på kvällen:-)

Ami sa...

Vilken spontan och trevlig kväll det blev :)

Ditte sa...

Visst är det en fördel med att bi i stan eller nära för det är ju så mycket enklare att få till spontana aktiviteter. Blir liksom inte ett projekt. Såg att E. G. skulle vara på Mosis men jag skulle upp tidigt idag- jobb så jag avstod . Men till Mosois går vi ganska ofta. Gilllar muljön och stäningen där.
Snaps är ett ganska givet ställe och alltid kul att sitta där och "spana".
Önskar dig en fin söndag.
Kram!

BP sa...

Svar: Jodå, man kokar bläckfisken i 20 minuter i mycket saltat vatten. Sedan skär man den i tunna skivor, tillsätter olivolja, vitlök efter smak, finskuren persilja och vinäger eller citron. Bläckisen kokar av sig själv ju och resten tar inte många minuter att förbereda. Om du tar en hel bläckis och inte vill ära upp den på en gång så håller den sig i en vecka i kylskåpet. Den blir godare ju längre den får dra åt sig alla ingredienser. Mums säger jag bara. Om du inte orkar laga den själv finns den att köpa hos Hav i Hötorgshallen.