fredag 10 augusti 2018

Fredagsblues...

Fredag igen och kanske en aning svalare, sov i min säng i natt i alla fall! Lång sovmorgon, vilket behövdes inför helgens nattjobb. Har jobbat på med jympapasset idag, tiden går fort, snart dags att cykla till jobbet. Men det blåser väldigt idag...och mer på västkusten!
Fotot är från i onsdags, vi satt en stund vid Karl den XII: s torg i väntan på att få gå ombord på Blidösund.

5 kommentarer:

znogge sa...

Där satt ni bra! Det är faktiskt en släkting till mig som gjort statyn och fontänen. Lite kul så jag stannar alltid till en stund extra.

Ha en fin kväll!

BP sa...

Det var svalare idag då det blåste, vilket var otroligt skönt, för luftfuktigheten låg på 61 procent. Men jag är glad för din del, då kommande natt kommer vara betydligt svalare än dina senaste jobbnätter. Hoppas att du inte blåser bort på cykeln;-)
Önskar dig en lugn natt nu!

Ditte sa...

SEr ut som om ni satt på "Teatleys". I alla fall hette det så förr. Hängde mycket här när jag jobbade som guide i Stockholm i slutet av 1960-talet. Här och på Grand hotel. Visst har dte låst rejält och med så varma vindar. Skönt nu i kväll när det bara är +20 här. Hoppas på en sval natt.
Önskar dig en kugn jobbnatt.

Ama de casa sa...

Dom påstår att det var jag som ställde till det där blåsiga. Stormen Johanne, alltså. Men jag hävdar att jag är oskyldig :-D

Hoppas natten blev både sval och lugn!

Mias Mix sa...

Ja nu ska det väl bli lite sämre väder i Sverige. Vi kommer i vilket fall som helst tycka det är varmt jämfört med här på Island.
Hoppas du får en bra jobbhelg.