onsdag 1 augusti 2018

Födelsedag!

 Idag fyller minstingen i familjen 26 år, vart tar tiden vägen??? Själv blir man ju inte äldre...eller?!
Stannade till på Hemköp på vägen hem från jobbet i morse för att köpa blommor, och se vilka härliga solrosor jag hittade!

Men denna värme...den tar knäcken på oss, och inte minst pälsdjuren, här ligger Maja utslagen på balkongen. Duschar av henne lite lätt emellanåt , och hon säger inte ifrån där i duschen när hon blir blöt, annars brukar inte katter gilla vatten så mycket.
Natten på jobbet var outhärdlig, efter första förlossningen var min bussarong blöt av svett, och ansiktet fick jag torka av med papper. Sen var det bara att byta kläder och gör sig redo för förlossning nummer 2 .

Svårt att sova idag i värmen var det också, desto trevligare fick vi ikväll då jag hade bokat bord på Thaiboat vid Hammarbyhamnen för att fira födelsedagsbarnet.

Drinkar är de de bra på, denna Passions mojito smakade gott!

Välkryddad thai mat smakade bra trots värmen!

...och utsikten var det inte något fel på.


En äkta sandstrandsbar finns också...

,,,men där var det svårt att få platser efter middagen, så vi gick fram i fören för ännu en drink innan hemgång. Så trevligt att få umgås med båda sönerna och en flickvän!

I natt blir det balkongen! 


7 kommentarer:

BP sa...

Stort GRATTIS till din fina son! Perfekt att åka till Thaiboat på Gittes hemmaplan och fira honom där. Men du verkar bara vara "lagom" förtjust i drinkarna och maten...

Är man asfaltsbonde som jag så älskar man denna utsikt, helt klart:-)

Kan säga att det blir balkongen för min del med. Det blev det igår natt också kan jag säga. Såg till och med folk i badkläder som gick ned till innergården och sov på bänkarna där. Å då var klockan tre - på natten alltså.

Steve sa...

Grattis till minstingen! Härligt med ett sånt firande, allra helst efter ett extra tufft arbetspass.
Inte minst våra fyrfota familjemedlemmar har det tufft i värmen. Skönt för Maja att få en dusch ibland.
Nog är det långt gånget när folk går ut och har nattsömnen på en bänk på innergården. Men, vad gör man inte för att stå ut.

Ama de casa sa...

Stort GRATTIS till minstingen som inte är så liten längre :-)

Åh så gott med thaimat! Det kan jag sakna här. Finns knappt nåt utbud alls, dom allra flesta asiatiska ställena är kinarestauranger.

Men så bedrövligt att ni ska ha en sån arbetsmiljö! Har sett att sjukhusen har ställt in operationer på flera håll på grund av den rådande hettan. Men en förlossning går ju inte direkt att ställa in på det viset...

Hoppas det blir drägligare snart!

Ami sa...

Stort grattis till sonen! Och visst är det så att vi föräldrar bara blir yngre och yngre :D
Vilken trevlig kväll ni fick!
Kram

Susanne sa...

Grattis till sonen. Ja visst är det fascinerande att barnen kommer ikapp :) åldersmässigt så att säga. Man måste verkligen ta vara på dom här stunderna när man får tillfälle att umgås med barn och ev respektive. Guldstunder, inte att ta för givet.
Idag är det äntligen lite svalare ute. Plötsligt kändes luftrören aningens större och man kan röra sig utan att svettas ihjäl. Låter inte som att ni har en bra arbetsmiljö!! Läste igår på lokala tidningen att sjukhuset i Västerås har +30 inomhus eftersom nåt med fjärrkyla har havererat. Det är verkligen inte bara positivt med en varm sommar. Det har medfört en hel del konsekvenser. Men idag ska jag njuta av svalare luft och kanske ta mig ut och fotografera. Må så gott. Kram

Ditte sa...

Visst rasslar åren på. Men visst är det konstigt att vi inte känner oss äldre. Vad trevligt med Thaiboat och ett populärt ställe är det och alltid fullt. Välfyllt, i alla utomhus och kvällstid och de har ändå byggt ut. Utsikten känner jag väl igen, men lite från andra hållet.
Förstår att det blev en trevlig kväll. Spanade ner med hjälp av kikare men missade er nog.

Kan tänka mig att det blev en jobbig natt och i denna hetta. Arbetsmiljön verkar inte direkt vara i fokus.

Kram och trevlig torsdag. Jag ska ge mig ut en tur på sjön...

http://kraka.moah.se sa...

Grattis till sonen! Trevligt med födelsedagsfirande. Det är verkligen varmt och jag förstår att din katt inte heller gillar den här värmen. Mina pojkar försöker hålla sig i skuggan så mycket det går.