onsdag 17 juli 2024

Tillbaka till jobbet

Det blev till att köpa nya blommor till balkongen när vi kom hem från landet, lite för lite vattning gillade inte den vita hortensian, så nu har jag en ny blå fin hortensia!
Jag gillar lavendel också!

Idag är det dags att börja jobba igen, känns ju sådär när man vet hur slimmat det är i personalgruppen, men är ju tacksamt sjukskriven 25% ett tag till, och efter ett telefonsamtal med försäkringskassan, som ju alltid vill att man jobbar kortare arbetstid, så är jag också godkänd att få lite sjukpenning, då jag förklarat att jag hinner få återhämtning mellan nattpassen, men kan inte gå hem mitt i natten och lämna för stor arbetsbörda till mina få kollegor!
 

6 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

fina färger på balkongen

Guldkryckan sa...

Lite nytt på balkongen är väl inte fel oavsett om de gamla vissnade...fint.

Jobba igen då, lite tuffare denna årstiden förstår jag med semestrar och kanske sjukdom här och där, hoppas verkligen det blir ett lugnt pass för dig nu..och de andra förstås.

Ha det så bäst du kan.

femfemman sa...

Nu blir det fint på balkongen. Fortfarande somrigt! Ha en fin jobbat och var stolt över din viktiga insats Kram

BP sa...

Ljuvliga färger på blommorna. Hoppas de överlever den här gången. Jag har ju slutat med levande blommor, då de aldrig överlever hos mig;-)

Hoppas att du får en dräglig natt nu och grattis till sjukersättningen. Många bäckar små - pengar är pengar;-)

Ditte sa...

Ja, levande blommor kräver ju en del vattning så förstår att det fick bli lite nyinskaffningar- Lavendel tycker jag ockås om och har ett gäng. De är ju också ganska tåliga. Hortensian är fin men på min söderbalkong skulle den inte bli långlivad. Tyvärr.
Så bra att samtalet med f.k. gick bra. Allt beroende på handläggaren. Önskar dig nu en ok första jobbnatt efter semestern.
Kram

Klimakteriehäxan sa...

Hortensian kan leva riktigt länge bara den får vatten! Jag lyckas ändå glömma mina emellanåt men gör som du: köper nya, i a f den tid på året då de är riktigt överkomliga i pris (som nu).