måndag 14 december 2009

En jympaledares mardröm


Kom till jympan bara 5 minuter innan start. Letar febrilt i min väska,var är min minidisc med min musik på till mitt jympapass????!!!! Nix,hittar det inte,bara Ki-balanspasset ligger där (och nästan ler mot mej)i väskan,och FÖRRA terminens musik på minidisc.
Vad göra?! Paniken stiger i mej. Skit,jag måste helt enkelt köra mitt gamla pass musik och improvisera rörelser till...........snacka om att kasta sig ut på jympagolvet utan skyddsnät! Jag som hela terminen alltid har mina "gubbar"med mig på golvet (rörelseschemat),för att jag är rädd att komma av mig!
Sagt och gjort,motionärerna betalar för sin jympa,så det är bara att köra igång! Jag berättade som det var förstås....och kämpade mig igenom passet....med motionärernas glada leenden emot mig. Och det gick mot förmodan ganska bra! Det är tur att man har gjort ett par år som ledare...så många jymparörelser sitter ju där...
Förbannade mej att jag lagt ut en minidisc innan jag rusade iväg hemifrån,det måste ju ha varit mitt nuvarande pass jag lagt ut. Trodde jag! När jag letar hemma så hittar jag inte min jympamusik!!!...Minidiscen är borta! Troligen ligger den kvar på F&S från förra träningen.....?!
Precis såna här saker som man inte har tid med nu i dessa tider då julen står för dörren!
I morgon hade jag tänkt köra till Falun och hälsa på pappa....men får just höra att det ska bli snöstorm...så nu får jag tänka om där också!...My God!..

2 kommentarer:

Helga - precious sa...

Fy vad jobbigt... jag tror säkert inte dina deltagare märkte något men jag kan tänka mig din stress... Köra bil i detta väder kanske inte är en bra idé...

Anneli sa...

Jobbigt! Hoppas att du hittar den snart.