lördag 11 oktober 2014

Från Örebro till Östersund

Skickade ett sms till sonen på Malta igår och undrade hur han har det, fick detta foto till svar och att det började bli behagligt varmt där nu! Jo jag tackar jag!

Nu till min panik som jag fick i tisdags när det var dags att boka melodifestivalbiljetter till Örebro och inser att det är den 28 februari, och att februari har bara 28 dagar och att jag har bokat stuga i Järvsö den 1 mars med tjejerna på jobbet!!!! Inget vill jag gå miste om,så vad göra? En intensiv sms trafik inleddes med schlagerkompisen på pendeln på väg in till stan och vidare till Artipelag ute på Värmdö där Xerxes skulle spelas. Hur skulle vi göra? Ha kvar Örebro och då skulle jag få köra upp till Järvsö en dag senare???  Eller boka av Örebro och istället välja delfinalen i Östersund, vilket kommer att kosta många sköna hundralappar mer??? På pendeln bokade jag i alla fall hotell i Östersund. Fortsatte sms kontakten med schlagerkompisen i pausen av Xerxes, och till sist beslutade vi om att byta stad från Örebro till Östersund. Så när jag kom hem efter midnatt bokade jag flygbiljetter upp till Östersund! Så nu hoppas vi att Östersund kan leverera när de för första gången ska stå värd för melodifestivalen...de lovar en stadsfest...

5 kommentarer:

Sus sa...

Jag får för mig att Östersund kommer att satsa mer än Örebro. Bra val! Nu fick du hela kakan =D

BP sa...

Eftersom det är premiär för mellon i Östersund var det nog ingen dum idé att ta Östersund i stället. Hursomhelst hoppas jag att ni kommer att njuta för fullt!

fialia sa...

hehehe, ja det kan va jobbigt att vara "beroende" :) Men det blir säkert bra där.
ha de Fia

Shamrock sa...

Ibland vore det bra att kunna klona sig...

Ama de casa sa...

Oooo... Men du vet väl att det är skottår nästa år - februari har 29 dagar. Haha! Skojar bara :-D

Jag tror Östersund kan bli toppenbra! Är det premiär så är alla så glada och exalterade. Och norrlänningar är ett himla trevligt folk, serru :-)