torsdag 2 oktober 2014

Mello-planer

Idag var det äntligen dags för lunchdate med schlagerkompisen, vi har nog inte setts sen midsommar typ?! Inte hann vi prata färdigt dessa få timmar,men kul att träffas! Fick en liten present också, eftersom en födelsedag kommer upp väldigt snart: En flaska bubbel (är aldrig fel!) och lite papperskort från några mello och ESC-dagar/nätter som vi har gjort, jättekul! Nästa år åker vi ut på en deltävling i Sverige för 10:e gången! Vi har förstås redan bokat hotell! Vi skulle väldigt gärna åka till Östersund,det hade varit så roligt- jag har aldrig varit där. Men bara flyget kostar mer än våra flygbiljetter till Wien i maj, så Östersund får klara sig utan oss nästa år. Istället blir det en liten återblick för mej, som var i just denna stad så sent som i augusti : Örebro!! Jag var ju på IW kurs där med F&S. Men vi hade ju såna intensiva dagar när jag var där, så jag såg inte mycket av Örebro, inte ens slottet! Så det ska bli kul att komma dit igen-då ska jag se slottet!

4 kommentarer:

BP sa...

Så himla kul att ni är så engagerade i ECS och att ni har det som tradition. Ni är verkligen hängivna mello-fans och sån't gillar jag skarpt!

Å du - vilken tur att ni "hamnade" i Örebro. Du och din kompis hade nog DÖTT i Östersund. Gågatan är ungefär 150 meter å det kallas för centrum. Det kostar en förmögenhet att köpa en öl/vin/bubbel där.

Grattis till Örebro säger jag bara. Hoppas att ni kan vandra runt lite där. Staden är faktiskt vacker om man uppskattar "gnällbältet";-)

PS: Det det med Nanna Svartz visste jag inte - det lär bli ett problem. Kul att få lite inside information från dig:-) DS.

Susanne sa...

Härligt med lite planer framåt, härligt att ha något att längta till nu när snart hösten är här.

JaanaM. sa...

Va roligt med melodifestivalen! Ska spana dig från Örebro, ifall du syns i bild då....

Och du! GRATTIS även här! Önskar dig en härlig dag!

Ama de casa sa...

Åh vad skoj! Jag tycker jag är schlagertokig, men du är minsann strået vassare. Kul att ha likasinnade vid sin sida - Anders måste jag tvinga att ens titta på TV... ;-)

Vad tycker du om nästa års programledare då? Jag tror att det kan bli bra, jag :-)