fredag 31 oktober 2014

Majas sovplatser


Lilla Maja, hon vill verkligen vara nära mej på ett eller annat sätt, häromdagen när jag kom hem från F&S så lade hon sig på min ryggsäck. Just nu har hon intagit en plats bredvid joggingskorna som jag klivit ur efter en tur. Hon vände sig knappt om när det ringde på dörren nu när ett stort gäng utklädda barn stod och skrek "bus eller godis". Tur jag ska jobba hela helgen- gillar inte den här Halloween helgen.

6 kommentarer:

Realisten sa...

Känns bekant med katt i träningsväska. :-)
Jag är glad att jag har portkod, bus-eller godis-barnen kommer inte in.

Hovdamen sa...

Det verkar vara många som inte gillar Halloween. Jag tycker väl att det är mysigt i lagom doser!

Ha en bra helg!

BP sa...

Hahaha! Tror nog att Maja vill vara med på IW eller nå't annat du gör på F&S;-)

Då vi bor i lägenhet med kodlås i entrén slapp vi "bus eller godis". Vi har bara haft det en gång å då var det grannarnas tvillingar och en kompis som "tiggde". Helt ok. Tyckte det var ganska roligt, men eftersom vi inte har godis hemma blev det en tia i stället.


PS.Är ingen fan av Halloween heller. Det är u bara kommers...DS:

JaanaM. sa...

Å, Lilla Maja!

Själv struntar jag Halloween och firar Alla Helgons Dag, till minne av alla nära och kära som finns någon annanstans. Idag ska jag iväg och tända ljus vid minneslunden. Jag gillar den traditionen som är en gammal kyrklig tradition. :)

Ama de casa sa...

Fina Maja! :-)

Hit har den där tiggartraditionen inte kommit - ännu i alla fall. Skönt!
:-)

Home2tiny sa...

Nope Hallowen är inget för mig heller.... Tänker hellre på alla nära o kära som inte finns med oss längre o tänder ljus för dem. Ha en bra jobbarhelg finaste. Kramisar Tina