tisdag 7 oktober 2014

Ikväll Xerxes!

Man måste våga prova lite annat än melodifestival, så ikväll ska jag se/lyssna på opera!!! (jaja, både Malena och Loa har ju faktiskt varit med i mello,hehe) Jag har aldrig varit på Kungliga operan här i huvudstaden. Men visst räknas väl Folkoperan? Där har jag varit ett par gånger, även fast jag bara minns två föreställningar: Läderlappen och Carmen- som jag gillade.
Ikväll är det alltså dags att åka ut till Artipelag (sorry Ama, jag stavade det namnet fel i ett tidigare inlägg,man kan googla på Artipelag!) på Värmdö minsann (i en konsthall) så ska jag och maken också överraska hans syster som är här på besök från USA, hon har ingen aning om att vi kommer. Nu hoppas jag att vi också gillar Händels "Xerxes"- det är visst en lååång föreställning.
Å lite nyvaken är jag efter ett nattpass, kanske jag somnar?!

3 kommentarer:

BP sa...

Malena Ernman minns jag faktiskt, konstigt nog. Hon stack ut med sin sång och jag var nog en av få som verkligen gillade henne.

Oooops, å på Operan eller Dramaten för den delen har jag aldrig heller varit förut...

Agneta sa...

Åh, skulle också vilja gå på den!

Ama de casa sa...

Haha! Nu fattade till och med jag ;-)

Måste krypa till korset och erkänna att nån opera har jag aldrig sett (inte nån variant) och det är tveksamt om jag nånsin kommer att göra det heller... Men när det är två schlagerdeltagare med så är det kanske inte så dumt :-D