onsdag 3 april 2019

BLUBB kursen

Jodå, efter lite om och men, jag hörde inte mobilklockan i morse, men det gjorde min man som väckte mej, så jag hann cykla till KI i morse. En väldigt intressant dag var det idag i alla fall, träffade kollegor och läkare som är här från både Malmö, Nyköping och Örebro förutom de andra klinikerna i Stockholm. Men en lång dag blev det, och jag fick skynda mej att cykla hem byta om och köra till Friskis för mitt IW-pass. Kommer nog att somna gott ikväll, i morgon ska jag upp ännu tidigare då vi börjar redan kl 08...

5 kommentarer:

BP sa...

Blubb, blubb blubb - varför tänker jag på undervattengymnastik här;-) Att börja "jobba" klockan 8 när man som du jobbar natt borde vara förbjudit om du frågar mig. Hoppas din man kan återigen vara behjälplig och väcka dig;-)

Znogge sa...

Skönt att första dagen blev intressant och givande. Tur att din man väckte dig så att du hann ;-)

Kram

Ama de casa sa...

Ser BPs kommentar och det där blubb, blubb, blubb får mig att tänka på lavalampan. Haha! I och för sig är den tyst, men den ser ut att kunna låta så :-D
Jösses... Hur många dagspass som helst och sen gympa på det. Hur ORKAR du?

PS: Är du helt säker på att det var 8 det startade idag? En välmenad påminnelse att kolla en extra gång även om påminnelsen kom lite väl sent... ;-)

Ami sa...

Vilken tur att din man hörde klockan :)
Och skönt att det blev en intressant dag!
Kram

Ditte sa...

Så bra att du tyckte att BLUBB kursen var givande. Då är det ju lättare både att vara där och stiga upp i arla morgonstunden.
Tycker din dag verkade intensiv redan utan ditt IW pass.
Kram!