torsdag 4 april 2019

Varning för läskiga bilder!

Dags för kursdag två på Blubb-kursen. Jag vaknade varje timme i natt, rädd för att försova mej, men kom upp i tid! Vi har varit på Karolinska institutets lokaler, huset heter Widerströmska huset, och har namn efter den första kvinnliga läkaren i Sverige : Karolina Widerström


Idag var det bl.a dags för att praktiskt suturera, och det gjorde vi på...håll i er nu : grisvaginor!

Lite mer närbild på den vaginan jag sedan snittade upp lite och suturerade, det är dock så väldigt små dessa vaginor, så inte precis likadant som att sy på oss kvinnor. Vill förklara bilden : anus är det större hålet, vaginan en bit upp,syns som ett lodrätt streck.

Avslutar dagens bildkavalkad med snödroppar som jag hittade på kyrkogården när jag cyklade hem idag. Nu är mina "dagpass" avklarade, i morgon blir det en rejäl sovmorgon, för sen ska jag jobba på natten!

8 kommentarer:

BP sa...

Alltså jag har ätit fårtestiklar och lunga i tapas, men grisvaginorna slår nog den "smakupplevelsen". Ja, inte ska de ätas såklart, vaginorna alltså, men ändå. Hahahaha!
Grisvaginan ser ut som ett bröst, ja nästan då;-) Men grisens anus liknar ju faktiskt den mänskliga varianten - tror jag i alla fall. Har liksom aldrig kollat närmare.

Sorry tjejen, men jag skrattar fortfarande:-))))))))))))) Blogglandia ÄR fantastisk och väldigt underhållande:-)))))))))))

Steve sa...

Ja, nog är bilderna läskiga så det förslår.

Znogge sa...

Lite läskiga är de men inte värre än att man kan titta så klart. Jag minns att vi dissekerade koögon... Först trodde jag det var en ägghalva men så såg jag...

Kram och god fredag!

dianasdrömmar sa...

Usch vilka bilder..mina favorit hotell på Mallorca är dessa tre: http://dianasdrömmar.se/2018/05/13/hotel-portixol-mallorcas-basta-hotell/
http://dianasdrömmar.se/2016/10/16/hotel-esplendido-puerto-de-soller-mallorca/
båda dessa är svenskägda och helt fantastiska , har spa, god mat, Amazing frukost, ligger vid vattnet
http://dianasdrömmar.se/2018/07/08/marina-puerto-de-soller/
detta charmiga hotell älskar jag, spa, ligger på stranden, god mat och fantastisk service.
Vi ska till Mallorca i sommar, längtar kramis

Ama de casa sa...

Det sägs ju att grisar är väldigt lika människor anatomiskt. Det här var ett nytt användningsområde av suggor som jag aldrig hört talas om tidigare, men det måste ju ändå vara mer likt verkligheten än att öva på en docka eller nåt.

Härligt med vårblommor! :-)

Nu måste du väl ändå ha gjort dig förtjänt av en lååång ledighet!

Hoppas natten blir lugn i alla fall.

Geddfish ♥ sa...

Säkert nyttig övning, blir liksom mer in natura. Jag klarade av att titta. Jag är ju lite medicin/vetenskapsintresserad.
Trevlig fredag och kram!

Ditte sa...

Bra att testa och mer liknande än detta kanske man inte kommer. Inga problem att se detta- Är ganska luttrad inom
"branschen". Verkar som om kursen varit givande och det är ju viktigt i sig.
Fint med lite vårtecken också-
Kram!

FREEDOMtravel sa...

Men vad kul att se bilder från min gamla arbetsplats!!! (Även om jag inte brukade se grisvaginor där ;)) Jag jobbade på Widerströmska i några år, och disputerade även där. Nu har jag flyttat över bron.