fredag 19 april 2019

Långfredagen

Inget påskpyntande här hemma för första gången ! Men vi jobbar båda två, så påskpyntet får ligga kvar i lådan i källaren. Jag har i alla fall köpt lite påskliljor som lyser upp här hemma. Dagen idag jag varit lite trött efter gårdagkvällen, så det blev en lugn dag hemma, satt en stund i solen på balkongen, och ut för att handla lite frukt att ta med till jobbet . Snart dags att cykla till jobbet...

5 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Det låter som en dag hos mig (förutom kvällsaktiviteten igår).
Påsken ligger i källaren.
Kramkram!

BP sa...

Vi har heller inte pyntat, men det gör vi ju ytterst sällan även vid jul till exempel.
Visst var det ytterligare en helt underbar dag i solen på balkongen. Å den vilan behövde du nog efter gårdagskvällen;-)

Önskar dig en lugn natt nu!

Ditte sa...

Nej, påskpyntet ska u snart ner igen.Påskliljor eller andra påskblommor räcker fint. Här i den spanska sommarstugan är det inget pynt alls. Är inte längre så mycket för traditionerna.
Förstår att du var aningens hängig efter gårdagens utsvävningar. Men du är ung och pigg...
Skönt med en balkongstund. Här har det ösregnat under dagen så terrassen fick ledigt idag. Troligen får den det i morgon också.
Önskar dig en lugn natt.

Ama de casa sa...

Påsken är så kort så det är ingen idé att pynta tycker jag. Dom fåtaliga påskgrejerna har legat kvar i garaget i många år nu. Fast jag ser dom ett par gånger om året ändå, eftersom dom bor i jullådan :-D

Hoppas natten blev lugn!

Znogge sa...

Här pyntas inte så mycket heller. Vi har ett påskris och så fick vi en vacker gul bukett i går. Hoppas arbetsnatten gick smidigt.

Glad Påsk!