fredag 26 juni 2020

Semesterdag 5

 En lika fin dag som igår, lite blåst och kanske en aning svalare, men fortfarande helt ljuvligt!
 Efter lunchen lägger jag mig här i hängmattan och läser lite innan jag somnar .  Sen går vi ut på en rask promenad innan vi tar ett svalkande bad i sjön. Sitter ute länge,grillar, njuter av solnedgången och skön musik. Pionerna doftar ljuvligt!

Orsakullan undrar idag : Det här måste jag fixa under semestern i år : Nja, finns inga måsten, men brukar jobba på mitt höstpass på Friskis&Svettis , men det har jag inte börjat med ännu...


7 kommentarer:

BP sa...

Alltså Susjos - jag bara ÄLSKAR din hängmatta. Den är såååå jag (har ju en matta med liknande färger på balkongen samt en ny våg i badrummet, även den med liknande färger. När jag ser den hammocken vill jag nästan ha en trädgård, men bara nästan;-)
Igår var det 31 grader och idag 29,5 grader i Täby. Det var himla skönt att det fläktade lite mera idag måste jag säga. Men det går ju fortfarande att sitta ute "lättklädd" nu i skrivande stund.
Fortsätt och njut! Tror att den här annorlunda och lugna hemestern gör dig gott faktiskt.

Ama de casa sa...

Det låter som om du har kommit in i perfekta semesterrutiner allaredan - härligt! :-)

Ha det fortsatt gott!

Znogge sa...

Precis som en semesterdag ska vara! Bara att fortsätta med ett vinnande koncept!

Kram

Anki sa...

Ser alldeles underbart ut!
Fortsätt njuta!
Kram

Ditte sa...

Semester! Just så tycker jag det ska vara. Såg idag att bilderna och texten varvade så du har verkligen fått till det bra.
Och hängmattan gör ju sitt till för äkta semesterkänsla-
Ha det fortsatt fint.
Kram och tack för härliga bilder.

Orsakullan som blev mamma vid 20, porslin, pudelägare & specialpedagog sa...

Låter som att du gör helt rätt i din semester :). Självklart ska du njuta och inte ha några måsten, det har vi nog av i vardagen :).

Ny utmaning finns för juli, vill du delta så klicka in här för frågorna :D. https://www.saramadeleine.se/2020/06/27/bloggutmaning-31-dagar-i-juni-2020/

dianasdrömmar sa...

Så härligt ni har det kram