tisdag 16 juni 2020

Sommarshopping

Så skönt med sovmorgon! Fastande åkte jag sen till Solna Centrum för att ta lite prover jag beställt via werlabs, en liten hälsokontrollstest som jag ville ha, bl.a kolesterolet är jag nyfiken på. Innan jag tog bilen hem igen i ösregnet så gick jag in på MQ. Av någon anledning hittar jag alltid kläder där, men inte på MQ på MoS?
Idag blev det en sommarklänning och även byxdressen som hänger där bakom, och shorts och en blus...jösses! Allt från Dobber, och medlem som jag är så fick jag 20% rabatt, alltid något!
Nu blir det mest vila idag inför nattens jobb.

Orsakullan undrar idag: Bromsar, knott och mygg har du lyckats få något bett ännu?
Jo, fick nåt myggbett sist vi var upp till stugan i Norrtälje.

7 kommentarer:

BP sa...

Den klänningen är ju hur snygg som helt. MQ eller MarQet som de döptes till har u gått i konkurs läste jag. Precis som du hittar jag alltid nåt hos dom, både till mig och min man. Undrar om deras butik har fortfarande öppet i Täby Centrum.
Ja, på landet får man ju fler myggbett än hemma "i stan". Ett litet tips, köp stiftet AfterBite på apoteket. Det är suveränt för man slipper allt kliande.

Önskar dig en lugn natt.

Geddfish ♥ sa...

After Bite är jättebra!
Jättesnygg klänning med en skärning i halsen som inte passar mig (har jag fått för mig). Jo, jag är medlem och har hittat mycket snyggt där, men nu har jag köpstopp på kläder.
Kram!

Znogge sa...

Grattis till fina fynd!
So roligt med lite nytt.

Kram

Ditte sa...

Bra att kolla upp värden hos WERLAB. De ar ju de prover man önskar utan att diskutera så mycket. Hoppas dina värden är bra.
Klänningen är jättesnygg. Håller helt med om att MQ har mycket bra varor, men jag begriper inte varför sortimenten är så olika. Vilken butik gick du till?Grattis till lyckade inköp.
Önskar dig en lugn jobbnatt.
Kram

Ama de casa sa...

Superfin klänning! :-) Snyggt fyndat med rabatt och allt :-)
Hoppas natten var lugn också.

Susanne sa...

Wow vilken superfin klänning! Snygg färg :)
Alltid kul när man hittar kläder spontant. Oftast tycker jag att dom köpen blir bäst. Själv gillar jag inte när jag är ute efter nåt speciellt för då hittar jag aldrig det jag tänkte... Hoppas du får lugna nätter. Så där lagom lugna så natten går tillräckligt fort :)

Guldkryckan sa...

Helt ok klänning, frugans modell helt klart, tro mig, är alltid med och betalar så jag vet, smakråd är jag också ;)
Werlab får jag nog googla på, låter fint att som Ditte skrev kunna ta proverna utan en massa snack som på vårdcentralen.

Bra där.

Ha det fint.