fredag 28 oktober 2022

Fem en fredag

På facebook dök detta minne upp, vi hade i oktober 2012 bokat resan till nästa års Mello! Idag har vi istället blivit ännu dyrare i drift då vi också åker på Eurovision song contest!

Elisamatildas fem en fredag har i dag temat : På sistone...

1. Vad har du lärt dig på sistone?

Just idag har jag lärt mej att hotellen i Liverpool är väldigt fräcka!

2. På vilket sätt har du nyligen överraskat dig själv?

Tacksam över att mitt hörselminne gör så att jag kan höra igen med hjälp av CI-implantatet, och är tillbaka både i arbetslivet och på F&S!

3. Vad framöver fyller dig med förväntan?

Den kommande resan till varmare breddgrader!

4. Vad går du runt och tänker på?

Just nu upprörd över att hotellrummet vi bokade i Liverpool inför ESC ( i augusti bokade vi i flera städer till bra priser)  idag har avbokat vårt rum, och säger att hotellet har stängt! Priserna på hotellrum i Liverpool har stigit enormt efter att det blev känt att Liverpool håller i ESC nästa år i maj! Nu finns bara dyra hotellrum att boka, och ska då betalas direkt!


5. Vad planerade du inte för den här veckan?

Att jobba torsdag natt istället för på lördag, men det blev ett bra byte, för då slipper jag jobba en timme extra då vi går över till vintertid på lördagnatten mot söndag, hurra! 

Orsakullan undrar :

 28. Nej men vet någon vad?!

...dags att ladda om för ännu en natt på jobbet! 

 

16 kommentarer:

BP sa...

Riktiga irl och dagsfärska svar idag.ir aningen upprörd över avbokningen av ert hotell. Tycker det är otroligt fräckt, men tyvärr inte helt otippat. Gissar att alla hotell efter två års pandemi tar ockerpriser för sina rum, speciellt under ESC.
Härligt med en resa till värmen som du kan se fram emot:-)

znogge sa...

Så irriterande och jobbigt att hotellet som ni bokade har stängt. Kan tänka mig att det blir svårt att hitta något motsvarande och att rum som finns kvar är mycket dyrare. Surt som bara den...
Desto roligare att ha en resa till värmen att se fram emot!

Kram och god kväll/arbetsnatt nu!

Mrs Calloway sa...

en resa till värmen låter härligt. fint att hörseln fungerar igen. min svägerska blev som en ny människa när hon började höra ordentligt. hoppas att du hittar ett hyfsat hotell i Liverpool. det finns kanske B&B? inte så lyxigt kanske, men bättre än ingenting

Ditte sa...

Roligt att läsa dina svar.
Och ert intresse för schlager och Mello har ju bestått. Kul!
Liverpool är ju en härlig stad men när vi var där bodde vi på ett ganska spartanskt ställe. Fräckt? nJa inte på det sättet du menar.
Så glad för att ditt CI implantat är till så stor hjälp. Gör ju sså stor skillnad.
Så skönt med en resa. Längtar också och hoppas att vi också snart kommer iväg.
Trist att hotellen i Liverpool blivit så dyra. Kanks ekan ni hitta kompisar och hyra en lägenhet.
Önskar dig nu en ok jobbnatt.
Kram

Paula sa...

Men fy vilken fräckhet! Har du inte några engelska vänner efter alla år i Eurovision-svängen som bor någonstans i närområdet? Som ni kunde få slagga hos? Kan du stämma hotellet om du upptäcker att dom inte har stängt som de påstår??
Du var verkligen en drömpatient för ci-implantat, så glad för din skull, ha nu en skön helg, jag hade ingen aaaaning om lördagens tidsomställning..
Kramen

Hanneles bokparadis sa...

Sån rolig resa för er i Liverpool! Eller klarar ni det...

Anna i Portugal sa...

Alltså då dåligt av hotellet. Misstänker att det inte alls är stängt.. Kanske hela hotellet är uppbokat av ESC? Nu är jag kanske lite negativ, men tycker verkligen det är så dålig stil när ni nu varit så förutseende. Hoppas det löser sig på bästa sätt.

Anonym sa...

Riktigt oschysst att avboka. Handlar väl bara att få ut en massa extra pengar.
Gissar att ni inte ger er, utan letar nytt.
Resa till värmen, det låter härligt! Kram

Anonym sa...

//Anna-Lena

Bokdamen sa...

Men så jobbigt med hotellet, bara avboka sådär. Dåligt. hoppas att det ordnar sig så bra som möjligt! Åka till värme låter skönt nu när det bara mörknar på. Ha en bra helg!

Klimakteriehäxan sa...

Så skönt att du hör igen, så härligt att du tar dig söderöver, så kul att du som är ett äkta fan ska köra ett riktigt Mellorace! Hoppas du hittar tak över huvudet i Liverpool utan att bli ruinerad. Fräck avbokning. Borde haft en back up att skicka dig till.

Karoleen sa...

Men så dumt av hotellet, man kan ju bli galen för mindre! Jag förstår inte hur de får göra så. Men det är väl något i det finstilta som tillåter det. Kul för er att åka iväg till ESC, hoppas det löser sig med boendet. Superkul att läsa att du är tillbaka på jobbet och att allt funkar bra för dig! Härligt! Ha en fin helg!

Guldkryckan sa...

Surt med hotellet förstår jag, nu kommer det väl att kosta skjortan istället, hade man ju helst sluppit förstår jag.
Ja den där extra timman vill man väl helst slippa antar jag, har aldrig råkat ut för det, inte arbetat i vården sen 2008.

Ha nu en underbar Lördag Susanne. :)

Violen sa...

Vintertiden ställer då till det! Bra att du fick ändra ditt arbetspass för vem vill arbeta 1 timme extra.
Så härligt att gå och tänka på resan till varmare klimat!
Ha en skön helg!

Kina sa...

Men fy så tråkigt med hotellavbokningen! Hoppas ni hittar något annat som inte är allt för dyrt! Sådan tur att du har en annan resa att se fram emot nu då. Också får du väl glädja dig åt att du tjänade in en timme genom arbetsbytet. Vad ska du använda den tiden till?😉 Ha en trevlig helg!

Jossu sa...

Vilken dålig stil av hotellet. Låter konstigt i mina öron att plötsligt få för sig att man ska stänga, mitt under Eurovision dessutom.