torsdag 6 oktober 2022

Hello Fresh


 En liten utvärdering av de tre middagarna från Hello Fresh kommer här: Kycklingrätten var supergod, även den vietnamesiska köttbullarna, dock var det missat att lägga ned citrongräs, då kanske rätten hade smakat mer annolunda?  Tortellinin lagas just nu, och med de ingredienserna kan det inte bli annat än gott! Tack Gerd för tipset att prova Hello Fresh!

Natten på jobbet blev lite intensiv för alla oss barnmorskor som jobbade, såg knappt mina kollegor under natten, alla hade vi fullt upp med prover, kontroller och amning- så visst kan det vara mycket att göra även på en BB-avdelning! Nu stundar ännu en natt...

Orsakullan undrar :

 6. En höstdag i livet.

Jag har just idag inte njutit av en fin höstdag eftersom jag har sovit hela dagen, när jag gick ut med soporna så blåste det halv storm kändes det som, så just idag ville man nog inte gå ut!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Idag kan man sova bort dagen. Inget njutbart uteväder. Jobbade mellan halvåtta och tre... var ute lite under dagen. Det fick räcka. Kram //Anna-Lena

Geddfish ♥ sa...

Min utedag var den mellan tvättstugevarven och det var inte helt bortkastat, rätt mycket sol emellanåt.
Kul att ni är ganska nöjda med maten. Man får reklamera om något fattas. Jag är hittills helnöjd och beställer varannan vecka, massor med mat ju, räcker till extra matlåda ibland. Tack för länken!
Kram!

znogge sa...

Så trevligt att ni är nöjda med middagarna som jag tycker lät väldigt tilltalande och goda. Det jag har hört är att det blir ganska så små portioner men det är väl olika vad man tycker kring det.
Här blev det en härlig långpromenad med Miss T och vädret var riktigt behagligt. När vi kom hem mulnade det på dock.
Hoppas den kommande arbetsnatten blir dräglig.

Kram

BP sa...

Hello Fresh verkar ha inriktat sig på asiatisk mat. Ganska kul tycker jag. Å rätterna på bilden ser väldigt tilltalande ut.
Trots att natten på BB var intensiv, skriver du betydligt mera positivt om den än tidigare på förlossningen. Gissar att du trivs på den nya avdelningen.

Skrev också om dagens stormiga tillvaro. För visst blåste det rejält!

Önskar dig en bra och dräglig natt!

Ditte sa...

Kul att testa. Jag lagar ganska mycket asiatisk mat hemma och ser att "Hello Fresh" har en del av den inriktiningen och bra att fler kan få upp ögonen för den maten. Hos mig en favorit.
Dock blir ju priserna betydligt högre. Men å andra sidan är det bekvämt. Å tredje sidan gillar jag att laga just asiatisk mat från grunden och handlar hem ingredienser så att de alltid finns.Lätt här hos mig att få tag på.
Rätterna verkar väldigt goda.

Förstår att du och ni alla har mycket. Kanske nästa natt blir lugnare.
Kram

Anna i Portugal sa...

Mycket på jobbet kan ju vara både kul och jobbigt. Jag har alltid gillat full fart.. men idag uppskattar jag det lugnare tempot där jag hinner andras, känna och tänka :)

Jossu sa...

Vilka underbara maträtter. Jag har provat ett recept med vietnamesiska köttbullar, dock ej från Hello Fresh, och då var det citrongräs i. Tyckte det blev väldigt gott med den fräscha smaken. Men säkert väldigt gott utan med.

Annika sa...

Asiatiska smaker är ju bara så gott!
Älskar det!
Kul att prova på att laga maten via Hello Fresh.

Säger som BP, du verkar trivas bra på din avdelning nu. Det märks i sättet du skriva på.

Kramar och trevlig helg!

Paula sa...

Det ser smarrigt ut, kul att det smakade! Och visst behöver man både inspiration och enkelhet i matlagningen ibland. Kram