måndag 30 januari 2017

Bra vibrationer

Så där ja, jobbhelgen avklarad, och i natt slapp jag byta kläder. Var placerad på antenatalen, och där inne blir man inte lika svettig! Skönt, för desto svettigare blev jag ikväll på mitt jympapass, massor av folk inspirerade så jag tog i för kung och fosterland...det blev en superkul timme, och med många mellolåtar blir man så glad och ser ännu mer fram emot julafton som det nästan är för mej när mellocirkusen drar igång till helgen! Extra roligt blir det, för har fått en förfrågan att vara med lite mer i media....tack vare bekanta som vet att man är en mellofantast! Så det ser ut att bli intervju å grejer i Göteborg, se till att ladda ner mello appen, för där kanske vi kommer att synas?! Jag vet inte så mycket mer ännu....men kul är det!
Dagens Youtube klipp blir på en av mina svenska  favorit-vinnare genom tiderna Kicki Danielssons "Bra vibrationer" från 1985

6 kommentarer:

BP sa...

WOW! Alltså med tanke på hur ofta du synts på tv och hur hängiven du är Mellon/ESCn så är det inte mera än rätt att du ÄNTLIGEN får ännu större uppmärksamhet i media! Så himla kul och jag är sååååå stolt över dig.

Med dina kunskaper om Mello/ESC borde du bli expertkommentator eller nå't sådant. Kunnigare och snyggare kommentator får man väl leta efter.

Stort GRATTIS Susjos:-)

PS. Glöm inte att länka och informera oss vanliga döda i tid bara;-) DS.

znogge sa...

Men så kul och du är garanterat som klippt och skuren för uppdraget! Du har ju kompetensen och vanan inne :D

Kram

Ama de casa sa...

WOW! Vad roligt! Schlagern kommer alltså att bli EXTRA skoj i år när du är med och allt :-)

Ami sa...

Men så roligt att du ska vara med :)
Och Kikki är en av mina favoriter också!
Kram

Kolonilotta sa...

Åh va roligt! Är iofs inte ett dugg förvånad. Finns det någon mer hängiven mellofan än dig? Tror inte det! Du kommer vara strålande!!!
Ska bli jätte spännande när det sätter igång!
Kram

Ditte sa...

Vad roligt! Toppen! Och hoppas nu att få se och höra mycket av dig. Du kan ju detta så bra och kan entusiasmera. Precis som BP, hoppas och önskar jag att du skall kunna bli expertkommentator. Media borde verkligen använda dig som kan detta med schlager. Jag ska hålla utkik! Och hoppas du berättar även på bloggen eller Instagram om vad som händer. Vill inte missa dig!
Just denna bit var jag med och sjöng (utan att alls kunnna sjunga)på ett litet ställe i Peking en sen kväll, ivrigt påhejad av vänner. Texten fanns.(Det var ett vad som jag vann)
Och jag fick med alla i refrängen.
Lyssnade glatt nu igen. Och log stort!