tisdag 3 januari 2017

Ledig tisdag

Nya datorn är inlämnad för reparation, helt plötsligt slutade wi-fi att fungera! Har ju tänkt göra en liten årskrönika ...
Nu bloggar jag från min mobil... inte lika lätt att lägga in flera foton!

Denna dag vaknade jag före kl 07...alldeles för tidigt om ni frågar mej, men normalt när man har sömnstörningar! Min man och jag har varit lediga idag, och vi laddar för visningen, så sörab fick besök av maken, och vi fortsätter städa och fixa ..
Men jag fick se solen idag, det var ju ett tag sen!!- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

Comsi comsa sa...

Ny dator och redan inlämnad, usch så tråkigt, hoppas den snart är hemma igen och att allt skall funka. Vad är det för dator förresten? Sitter och tittar på datorer för min är gammal och håller på att bli seg... bloggar ofta med mobilen och det blir lite si och så..

Kram ❤

Ditte sa...

Så trist när datorn inte fungerar och det är så mycket klurigare att få till foton på mobilen. Men kansk eär den snart pigg ien . Hoppas.
Förstår att det är mycket att stå i inför visningen, men försök att ta det lite lugnt mellan varven. Tror du behöver det nu.
Och att vakna så tidigt ger dig helle rinte den vila du behöver.
Var rädd om dig.
Kram!

FREEDOMtravel sa...

Önskar krya på sig till datorn!!!

BP sa...

F*****n med datorn. Utan dator är man ju totalt handikappad, åtminstone jag. Mobilblogga hatar jag! Det tar så himla lång tid och jag har fortfarande inte förstått hur man laddar up fler än en bild till ett inlägg. Hoppas att datorn kryar på sig snart!!!

Kul att du och maken är ledigt samtidigt för en gångs skull. Det händer ju inte så ofta...

Visst var det en härlig dag under dagstid. Orkar inte ens tänka på att det började snöa vid klockan 18:00 och håller på än. Fjärde omgången den här vintern alltså. Men det är ju ändå vinter och bara den 3 januari, så jag har ett visst överseende...

Ama de casa sa...

Att blogga från mobilen är bara sååå pilligt! Hoppas du får tillbaka din dator snart, pigg och kry :-)

Håller tummarna för att allt går bra med visningen!

Villa Freja sa...

Typiskt datorer :(
Härligt med sol, här verkar den också vilja visa sig idag.

Ami sa...

Visst är det lite pillrigt att blogga från mobilen. Hoppas de får rätsida på datorn så fort som möjligt!
Kram

Kolonilotta sa...

Jag verkar vara en av få som alltid bloggar från mobilen. Men varan är inne och det beror nog på att vi inte äger någon laptop och de stationära är upptagna av spelgalna barn och maken!;)
Hoppas dom löser felet snarast så vi får njuta av din årskrönika.
Stor kram.