torsdag 26 januari 2017

Hemma igen

Döm om vår förvåning när vi vaknade igår morse på vårt hotell och vi upptäckte en grå himmel. Passade ju oss alldeles utmärkt, då det var dags att åka hem igår! Resan hem gick bra, och vid 22.45 var vi hemma i huset igen.

Idag åkte jag och hämtade hem Maja som varit på kattpensionatet igen, här en bild som är tagen av Linda på kattpensionatet. Maja låg kvar på sin plats när jag kom, och hade väl ingen större lust att åka hem, hon verkar stormtrivas där med regelbundna mat och sovtider, och så en stund ute på dagarna också. Nyborstad och så fint rengjord i sina ögon , som ju rinner och blir lite kladdiga ofta. Såå skönt att se henne igen.
Både jag och maken har varit lediga idag inför jobbhelgen som nu kommer upp efter all ledighet, och det var skönt! Vi plockade ner mer från vinden och sorterade , sen blev det en tur till Sörab igen med en hel massa att slänga...så skönt att bli av med det!


Ikväll kom en kille och köpte våra två stora ryggsäckar som väl rymmer 60kg, med midjebälte och allt. De har stått på vinden i alla år , är bara använda  EN gång , då vi skulle ö-luffa i Grekland med pojkarna för massa år sedan! Lite svårsålda var de, fick gå ner i pris, till sist nappade denna kille och köpte dem båda för 300kr.
Vår nya soffa är också svårsåld, har gått ner i pris på blocket och på säljsidorna på Facebook, men det tycks inte hjälpa...

7 kommentarer:

znogge sa...

Soffor är svårsålda tyvärr men hoppas ni lyckas. Man får i alla fall vara beredd att gå ner i pris är min erfarenhet.

Välkomna hem!

Ama de casa sa...

Vilken tajming! Snyggt att passa in molndagen för hemresan :-)

Skönt att Maja trivs så bra på sitt hotell också. Det verkar vara femstjärnigt :-)

Men du... Brukar man inte prata om liter när man pratar om vad ryggsäckar rymmer? Inte kilo... Vikten blir ju lite olika beroende på vad man stoppar i dom. Guldtackor väger mer än bomull om man säger så. Fast jag skulle nog ändå gärna ha ryggsäcken full med guld ;-)

Vad duktigt ni rensar! Hoppas ni lyckas sälja soffan också. Vår "Rosa Åsa" (en soffa, alltså) slutade på Hagbytippen. Men så var hon bra gammal och inte alls efter det senaste snittet... Haha! När jag tänker efter så hade jag väldigt tur som inte hamnade där på tippen också :-D

HWIT BLOGG sa...

Skönt att åka hem en mulen dag :) Måste läsa ifatt lite på din blogg nu, det verkar hända en hel del som jag missat...
Fredag igen, härligt!
Kram från Titti

Comsi comsa sa...


Finns det ingen ångerrätt på soffan?
- tyckte ni köpte den igår. :D)

Kram ♥

BP sa...

Perfekt tajming att lämna Puerto Rico när vädret blir sämre! Vilken tur ni har haft!
Visst känns det skönt att kunna slänga saker som man inte använt på år och dag och troligen till och med glömt att man hade i sin ägå.
Vi har också ett antal ryggsäckar som inte använts alls, men som skräpar i ett hörn...
Att ni inte får er soffa sålt försstår jag inte. Den är ju sprillans ny och jättefin. Men folk har kanske ingen möjlighet att transportera den... Håller dock tummarna att det lossnar!

Ami sa...

Skönt att det var lite molnigt när ni skulle lämna....känns alltid lite bättre då :)
Åh, fina Maja! Klart hon blev glad över att återse er igen :)
Kram och trevlig fredag!

Ditte sa...

Vilken fin vecka ni haft! Och just när ni ska åka blir vädrte sämre, Kunde inte varit "bättre". Toppen att Maja har det så ba på sitt katthotell och att hon inte vill åka hem är ju ett bar betyg.
Tycker ni är duktig apå att sälja av saker men visst är det så att en del saker är mer svårsålda än andra. Ibland måste man ha tur också.
Hoppas att ni lyckas med soffan för den är ju alldeles ny. Håller tummarna.