tisdag 31 januari 2017

Vindsröjningen fortsätter

Idag har jag och maken varit lediga tillsammans, så då passade vi på att ta ner en hiskeligt massa kartonger från vinden för att se vad de innehöll för spännande saker. Det visade sig att i de flesta kartonger gömde det sig böcker, böcker och mera böcker! Vi hann en sväng till Sörab också med bilen full av skräp från vinden. Böckerna hann vi inte med att sortera idag...det finns hur mycket som helst på vinden känns det som, varför har man sparat så mycket??

5 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Shurgard kommer att älska er:-))))

Vet inte hur du/ni tänker. Men jag har en av få principer - det man inte använt/tittat på/tänkt på på två år ryker. Så enkelt är det. MEN tyvärr är det bara jag som efterlever principen. Maken min är av en helt annan åsikt - tyvärr;-)

znogge sa...

Ja, det kan man fråga sig. Man borde rensa lite oftare för vid en flytt blir det så påtagligt vad man sparat i onödan...

Kram

Ama de casa sa...

Ja, tänk vilka "fynd" man kan göra i gömmorna. När jag tänker efter så är det faktiskt inte alls så dumt att ha små förvaringsutrymmen som vi har här. Saknar egentligen bara ett skåp i köket som skulle kunna offras mot en diskmaskin... :-)

Det är rätt nyttigt att flytta, faktiskt - då får man tummen ur för en upprensning :-)

Ditte sa...

Vad gäller böcker ni inte sparar så kanske skolor eller förskolar gärna vill ha dem.
Tänk vad man kan samla på sig. Jag har massor och ändå har jag börjat rensa. Men mycket är kvar. Får bli extra satsning när jag kommer hem.
Och inte behöver man heller så mcyket...
Bra jobbat!
Kram!

Ami sa...

Ju mer plats man har desto mer sparar man! Men det är väldigt skönt när man väl börjar sortera!
Kram