måndag 23 januari 2017

Lata dagar ...eller...
Underbara parken vid min joggingrunda i morse. Säga vad man vill om att jogga, jobbigt som tusan, men omgivningen är magisk vacker!


Värst är den sista kilometern som bara är uppför...och nej, jag orkar inte jogga hela vägen upp...går korta partier..


...men känslan efteråt är oslagbar, såå skönt, och så gott med frukost!!


Vilken tur med vädret vi har, soligt idag med, men jag fick mycket sol igår, så det blev lite skugga främst för ansiktet idag...så jag hann läsa en hel del, härligt!


Man får inte nog av denna fantastiska utsikt !!!

Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

znogge sa...

Verkligen en underbar vy! Vårt hotell på Mallorca ligger högt så där blir det gratismotion vilket absolut inte alls är fel. Försöker jag intala mig i alla fall ,-)

Ha det gott i värmen!

BP sa...

Du har hamnat i paradiset va'?!!! Okej då, den sista kilometern uppför är ju ingen höjdare när man redan är trött efter en joggingtur, men ändå. Dina joggingrundor påminner mig mycket om mina fotbollsträningar när jag var ung alltså. När man som målvakt har "gnuggats" i en halvtimme är man ganska mör. Sedan kommer sista "stöten" som man inte tror att man klarar. Men man gör ju det ändå. Å precis som du säger - känslan efter en sådan bedrift är obeskrivlig!!!

Härligt att ni har kanooonväder i Puerto Rico. Fortsätt och NJUT!!!

Ditte sa...

Skönt att joggingturen ebjuder vackra omgivningar i alla fall. UNderlättar lite. Men brant är det förvisso där ni bor och med det också en härlig utsikt. Bra gratismotion att ta sig upp och ner från stranden dessutom. Antar att det ännu inte blivit byggd någon linbana...
Skönt att det vackra vädret hålle ri sig så det är bara till att öfrtsätta att njuta av tillvaron.
Kram!

FREEDOMtravel sa...

Ser härligt ut! Jag är dålig på att jogga tyvärr (dvs lyckas inte motivera mig) men i perioder kör vi träningspass istället. Men nu har jag ont i halsen ...

Ama de casa sa...

Alltså... Jättefina omgivningar och dom tycker jag man hinner se mer av om man går. Och kanske väntar till en stund EFTER frukost... ;-)

Du är jätteduktig! Och fortsätt med att bara njuuuta! :-)

House and Garden by Bia sa...

Här har man missat lite ser jag ;)....härligt att åka till sol och värme !
Vi åker till Kanarieöarna i maj...till San Augustin , har aldrig varit dit så det ska bli kul. Två veckor med vänner och vi bor i ett radhus. Det finns allt som man behöver i huset t.o m. en "dramaten" haha...du vet väl vad det är ?...en matvagn, hihi...roligt att ha en resa att se framemot ;)
Hoppas du får en toppenresa nu, njut och ha roligt...(tror jag säkert du har).
Kram bia

P.s här snöar det lite lätt nu !

Ami sa...

Så vackert! Och du är duktig som tar dina joggingrundor :)
Kram

Susanne sa...

Härliga bilder.
Kram