lördag 28 januari 2017

Nedräkningen kan börja

En ny bm-stud med mig på jobbet i natt, vi kämpade på och hjäpte en 4,4kg pojke till världen, kände mej lika svettig som kvinnan (nästan) och fick gå och byta bussarong sen, för jag var blöt av svett...! Galet va? Man kan i alla fall inte säga att jag har ett stillasittande jobb...hihi!
På Facebook påminner schlagerväninnan mej om med den här bilden, att det är en vecka kvar till mellofesten drar igång!!! Men ikväll gör jag mej redo för natt nr 2 av tre på jobbet.

9 kommentarer:

Ditte sa...

Kan tänka mig att det var ett rejält jobb att vara med som ansvarig när ett så stort barn föddes. Är säkert ansträngande även med modell mindre.
Ja, mellon drar ju snart igång så lika bra att du jobbar nu så du hinner med den.
Önskar dig en lugnare natt.
Kram!

Kolonilotta sa...

Just det!! Snart dags för mellofeber!!! 👍😄

BP sa...

4,4 kg - vilken bamse! Förstår att du blev svettig, men jag tycker ännu mera synd om kvinnan som fick krysta fram den pojken. Förresten vägde jag 4,5 kg när jag föddes av min mamma som bara vägde 49 kilo. Weird;-)

Ska bli skoj att se dina reportage och åsikter om årets mello-bidrag. Det är ju faktiskt tack vare dig som jag uppdateras kontinuerligt:-)

znogge sa...

Kan tänka mig att det är ett intensivt jobb på många vis! Vår dotters väninnas bebi vägde 5,7 kg och var 57 cm vid födseln och det var ingen promenadseger men det gick.

Kram

Gerd ♥ sa...

På naturlig väg har jag krystat fram fyra olika storlekar, allt från 2,3 kg till 4 kg. Jag, med mina 48 kg. Men jag märkte ingen skillnad, faktiskt. Fast varje gång sa jag - aldrig mer! Haha.

Lycka till med nattpasset! Kram 💗

Ama de casa sa...

Ooooo... Snart KÖÖÖR vi! :-)

Hoppas att denna natt inte blev fullt så svettig :-)

Ami sa...

Oj, kan tänka mig att det var jobbigt! Men det måste vara världens bästa jobb du har som får vara med och hjälpa dessa blivande och lyckliga föräldrar :)
Aha! Så snart är det dags för mellon igen :)
Kram

Villa Freja sa...

Oj en sån stor grabb. Stackars mamman.

Hemma på Sjuan sa...

Kan tänka mig att du har ett fantastiskt jobb när du får hjälpa små bebisar till världen, kram Suss