fredag 25 augusti 2017

Dags för provkörning

Spänningen var olidlig idag då jag lagt över den redigerade jympamusiken på usb-sticka, skulle låtarna komma i rätt ordning? Åkte till F&S ,där jag inte varit nu på flera veckor. Smög ner till jympasalen och höll andan. Gick igenom låt efter låt...och....

JA, alla låtar kom i den ordning jag ville, sen körde jag igenom passet...det ska ju sitta till premiären på måndag! Liite ändringar kanske måste göras?! La även in mitt nya IW-pass på en usb-sticka, och gick till IW-rummet och körde igenom de låtarna,som också stämde, härligt! En svettig fredag med andra ord...men nu är jag ledig ikväll, men ska upp i ottan i morgon för en heldag med just F&S , vi ska ha en "Funktionärsdag" i...Gottröra!

6 kommentarer:

BP sa...

Du är ju ett fullblodsproffs, så självklart satt allt där det skulle:-)
Det lär nog bli en (fysiskt) ännu svettigare dag imorgon antar jag. Å Gottröra förknippar jag nog alltid med flygplanskraschen 1991...

Ditte sa...

Bra jobbat! Och jag vet hur mycket jobb som ligger bakom. (Tiden som gymnastiklärare krävde en en hel del gympaprogram med musik och i takt)
Skulle vara roligt att vara med på ett pass. Men säkert väl intensivt för mig.
Önskar dig en trevlig Gottröradag, men utan olycka. Som BP nämner tänker jag också på flygolycka när jag hör Gottröra.
Trevlig kväll!
Kram!

znogge sa...

Så skönt att allt fungerade planenligt så bra jobbat. Hoppas det går bra på premiären men det är jag säker på att det gör!

Ami sa...

Så skönt att det fungerade som du ville! Ha en bra lördag!

Villa Frejas bokblogg sa...

Så skönt att det gick som du planerat. Kram

Anonym sa...

Jisses va' trött jag blir, när jag läser om vad du har för dej. :I
Beundran i mängd skickas din väg.

Ruth i Virginia