måndag 21 augusti 2017

Slut på semestern...

Tog en riktigt lång sovmorgon, och innan frukost (som blev en sen brunch) gick jag ut på en joggingrunda. Nästa måndag är det dags för jympa igen, då ska mitt jympapass vara färdigt, liksom IW-passet...som jag hade i lurarna på min tur ute idag. Ser att jag tog detta foto kl 14.24, men gissa om jag njöt av att sitta ute efter lite träning och dusch och äta "frukost"!

Igår kväll satt jag och klickade hem varor från "Mathem", och idag på eftermiddagen kom varorna hem, underbart att slippa bära hem dem själv, så det var nog inte sista gången jag provar på detta! Gjorde en god Tabbolueh ikväll till de stekta chorizo-korvarna, så nu ska jag väl vara laddad för att börja jobba i natt igen, men kan inte påstå att jag längtar till jobbet tyvärr...

6 kommentarer:

znogge sa...

Det är alltid tufft att återgå efter semestern men man brukar snabbt komma in i vardagen igen. Smidigt att beställa hem maten. Kanske borde man testa det vid tillfälle... Hoppas det blir ett lugnt arbetspass.

Kram

BP sa...

Kul att din sista lediga dag åtminstone blev riktigt varm och solig:-)
Efter allt jag läst under sommaren och hur alla BBn har gått på knä och fortfarande gör det förstår jag verkligen att du inte direkt längtar till jobbet.
Håller iaf tummarna att du får en lugn första natt!

Ditte sa...

Låter som en väl planerad sista dag innan nattens slit tar över. Hoppas det kan bli lite bättre för er nu vad gäller arbetsvillkor.

Mathem, eller liknande tror jag är bra när man jobbar för det är att tänka ut maten som jag tycker är jobbigast. Alltså att variera. Men å andra sidan har jag ju tiden. (Oftast)

Önskar dig en hyfsat lugn natt.
Kram!

Ama de casa sa...

Jag är mer morgonpigg än vanligt nu - blir så när dom bjussar på extratimmar mest varenda natt ;-)

Trist att semestern är slut, men du fick verkligen ut det mesta där på upploppet :-)
Kram på dig!

Villa Frejas bokblogg sa...

Perfekt att beställa mat på nätet, allt som kan underlätta vardagen nu när jobb drar igång igen. Kram

Ami sa...

Alltid motigt att återgå till det vanliga när semestern är slut!
Men skönt att maten är hemkörd i alla fall!
Kram