måndag 28 augusti 2017

Premiären avklarad!

Så här glad var jag efter premiären ikväll av mitt nya jympapass på Friskis!  Svettigt värre, fast det kanske inte syns riktigt, men det droppade av håret ! Fick fin kritik efteråt av flera motionärer, de gillade musiken! En äldre herre kom fram och tyckte om att jag inte bytte rörelse för ofta, för då hinner man med att ta ut sig i samma rörelse, så det blev jag extra glad för, för det är lite tanken också när man bygger ett pass, att inte byta rörelse för ofta!

Tack gode gud att Friskis finns och får mitt hjärta och kropp att glöda av lycka! Natten på jobbet var ju hektisk som vanligt, och nu undrar jag faktiskt  hur länge vi ska orka med detta tempo?  Hann med att hjälpa en flicka och en pojke till världen i natt. Sovit jättedåligt i dag, vaknade redan kl 12 (!) och kunde inte somna om. Men fixade jympan ikväll i alla fall! Häpp!

6 kommentarer:

BP sa...

Du är ett fullblodsproffs både på jobbet och hos F&S! Det visste jag. Å himla snygg är du också, men det får man väl inte säga;-)

Du har all rätt att vara glad och riktigt stolt över dina bedrifter både på BB och på F&S.

PS. Gick på F&S några gånger för minst 20 år sedan. Anledningen varför jag slutade var just att jag inte klarade av att "koordinera" för många rörelser. Japp, du ÄR ett proffs och kan det där:-) DS.

Anonym sa...

Som vanligt är BP och jag på samma våglängd. :)
Jag tycker du är fantastisk med ett sånt ansvarsfullt jobb
och ändå vara F&S instruktör med sån energi. Och som hon
säjer - du ser ju så himla bra ut; även svettig. :)

Jag höll på med "water walking" i över 20 år, men blev för
lat, när jag fyllde 80 - fast jag skulle nog ha fortsatt.
Oh, well - tar mej en promenad varje morgon, när vädret tillåter.

Ruth i Virginia

znogge sa...

Grattis till en lyckad premiär! Beröm från deltagarna måste vara det bästa kvittot på att man hittat rätt!

Ha en bra tisdag!

Ami sa...

Stort grattis till premiären! Du är ju enastående vad du orkar med :)
Så roligt att dessutom få beröm för det man gör!
Kram

Villa Frejas bokblogg sa...

Härligt med ett riktigt svettigt pass. Kram

Ditte sa...

Vilken bra toppenpremiär på F&S! Stort grattis! Och extra roligt att du fick "cred" för ditt program. Väldans viktigt är dte ju att hinna ta ut rörelserna och att alla hinner med. F&S är toppenbra och når så många- väldans viktigt. Du bidrar mycket och jag förstår de som kommer på dina pass.

Alltför mycket på jobbet har ni och man kan ju undra hur de ansvariga tänker. Och jag lär få fortsätta undra över vad man sparar till. Kanske bar en tidsfråga till att det kommer en you tube video som visar hur en förlossning går till. Blir väl billigast. GRRRRR...
Kram!