torsdag 31 augusti 2017

Konferensdag 2

Sov bara fyra timmar i natt, så det var en trött susjos som i spöregn åkte in till Mariatorget och Munchenbryggerierna för konferensdag 2, men en intressant förmiddag med spännande föreläsningar om graviditetsutfall hos kvinnor med komplicerad sjukdom gjorde att jag inte somnade i alla fall! Här vår saknade läkare Katarina som numera jobbar på BB STHLM, berättade om reumatisk sjukdom och graviditet.

Mycket gott med smörgås och kaffe vid 10-tiden ....

Var mycket trött på eftermiddagen....men höll mej vaken! Spännande samtal och diskussioner om "Kvinnans inflytande över sin vård inom förlossningsvården". Sen en fantastisk läkare från London som talade om lite nytt inom havandeskapsförgiftning. Avslutade dagen med etik : "Rätten att få ett barn- ur ett filosofiskt och samhälleligt perspektiv", men då var jag trött! Skönt att åka hem och vila! Sonen som bor hemma åkte idag med sitt jobb till Malta! Hoppas han inte blir kvar där, de har sol och +29 grader, istället för detta regn och svalka här hemma!

8 kommentarer:

BP sa...

Ja, alltså jag hade då helt klart somnat ungefär fem minuter in;-) Men det är ju ditt jobb det gäller såklart, så du har ju en helt annan relation till konferensen. Å såg du att din (hälsoriktiga) fralla hade ett ansikte med ett stort leende:-)

Anni sa...

Gillar att du får komma iväg på sådant, även om det tar på krafterna så ger det också energi. Låter jätteintressant!

BP sa...

Svar: Skojar du:-))))) Ingen surströmming hemma hos mig (maken vägrade). Det blev egenlagad bläckfisk vinägrett i stället och ett bedrövligt VM-kval med 3-2 till Bulgarien istället;-)

znogge sa...

Även om ämnena är intressanta så har jag svårt att bara sitta stilla och lyssna en hel dag. Då krävs det avbrott för en stärkande fika!

God fredagsmorgon :D

Ditte sa...

Låter som ännu en givande dag med mycket "matnyttigt" innehåll. Även en "nyttig" fralla till kaffet.
Kan tänka mig att viss trötthet infann sig trots intressanta föreläsningar men det är krävande att sitta still och lyssna och särskilt efter en sen kväll.

Trevligt att sonen är på Malta och klart varmare är det. Men vi had ehär hemma +20 i går vid 19- tiden och det får anses helt ok. Dock mycket regn under dagen.
Men idag är en annan dag. Och sol!
Kram!

Ami sa...

Förstår att det blir tröttsamt att bara sitta och lyssna även om ämnet är intressant!
Härligt för sonen att få komma iväg till lite sol och värme, men jag förstår din oro att han ska bli kvar!
Kram

Villa Frejas bokblogg sa...

Oj, med så lite sömn hade jag nog somnat på föreläsningen hur intressant den än var. Tyvärr.

House and Garden by Bia sa...

Alltid intressant med föreläsningar...för det mesta iaf ;)
Men sömn måste man ha...sov dåligt i natt, hoppas på bättre sömn i natt ;)
Ha en trevlig helg !
Kramis