tisdag 31 juli 2018

Svetten lackar

Igår var det svettigt att jympa, så otroligt fuktigt! Men en hel hög med motionärer var där, semestern kanske är slut för många. Vi var nog närmare 15 stycken i alla fall. Natten på jobbet blev lika svettig, satt i telefonen mest, och där finns i alla fall en av de två bordsfläktar som finns på hela avdelningen!
Konstigt nog har jag sovit skapligt bra idag med öppet fönster, men det blir tyvärr väldigt ljust i rummet.
Nu ska jag cykla till jobbet igen om en stund!

10 kommentarer:

Gerd ♥ sa...

Jag har inte beklagat mig alls över värmen förut, men from igår så är det olidligt kvavt. Idag är den värsta dagen hittills, jag mår nästan lite illa. Mina fläktar går för fullt här.
Lycka till på jobbet! Kram

BP sa...

Här lackade svetten också, både igår och idag, å då har jag ändå rört mig i slow motion. Den höga luftfuktigheten gör ju att man är konstant klibbig.
Jättekul att din gympa är så populär, trots värmen.
Att sitta i telefonen måste väl ändå ha varit "perfekt" i rådande omständigheter på din BB.
Önskar dig en mindre svettig och lugn natt.

znogge sa...

Imponerande att du orkar gympa! Yngsta fröken körde till gymmet för en halvtimme sedan och där finns inte AC. Men är man en eldsjäl så är man visst :-)

Kram

http://kraka.moah.se sa...

Säger som Znogge, imponerande att du orkar träna i värmen. Vi har faktiskt svalt på jobbet, riktigt kallt. I alla fall på natten. Hemma har jag dock 30 grader inomhus.

Steve sa...

Jag imponeras av er som pallar med jympapass i dessa dagar. Kul att många ansluter till dina pass. Hoppas att du får en dräglig arbetsnatt.

Ditte sa...

Och jympa i denna värme! Puh! Men roligt att så många kommer och säkert är era lokaler väl ventilerade. Vet också att du drar motionäerer med din entusiasm och bra program. En fågel har viskat...
Jag tycker värmen nu, med all fukt är tärande och har svårt med min andning. (Har haft vattne i lungorna och sedan är dwt en förändring på h. lunga) Orken tryter och det är jag inte van vid alls. Orkar inte gå ut förrän på kvällen. Men vädret är ju som det är och just nu med mycket fukt.
Skönt att du på jobbnatten had tillgång till fläkt. KS tar sig...
Och visst blir det ljust med öppet fönster. Jag kär med bindel/ögonmask som jag fått på flygplan. Och det hjälper.
Kram!

Ama de casa sa...

Oj... Att du (och dina motionärer) orkar i värmen! Duktigt av er.

Hoppas natten har varit lugn och svalare. Skandal att behöva jobba i en sån värme om du frågar mig. På "mitt" sjukhus är det svalt överallt, men å andra sidan så är det nog vanligare med den typen av värmeböljor som ni har haft nu...

Ami sa...

Så roligt att så många kom på ditt gympapass trots den värmen ni har.
Förstår att det var skönt att ha en fläkt när du satt på jobbet!
Kram

Anni sa...

Gympa?! NU?! Tur att ingen fick hjärtinfarkt på kuppen. Din energi är sanslös ... :-)

Susanne sa...

Blir imponerad!!! Själv blir jag svettig bara av att röra mig i snigelfart här hemma ;) Visserligen blev det många steg på stegräknaren igår och visserligen har jag svårt att bara sitta still längre stunder men träningspass... Jisses amalia...
Jag är den typen som gillar sol och värme MEN jag vet inte riktigt... Det beror ju på vart man är och vad man gör. Att jobba och försöka sova när termometern ständigt visar runt +30, det är inget jättehit. Att ligga vid poolen och röra sig mellan poolen/havet, baren och solstolen... DET är nåt annat ;) Kram på dig :)