måndag 30 mars 2020

Kall måndag

 Nej, jag ville inte gå ut i detta aprilväder, snö, sol, kyligt....ingen löprunda idag alltså!
Håller mej ifrån F&S även ikväll, men motionera vill jag ju, så vad göra, jo körde mitt jympapass här hemma istället! Snart stundar ännu två nätter på jobbet...känns sådär...

Orsakullan undrar idag : Hårdrock är något som jag…
Inte lyssnar på nej! Men ballader från hårdrocksband är helt okey!

8 kommentarer:

Znogge sa...

I tider som dessa får man göra det bästa av situationen. Vi passade på att promenera så mycket som möjligt förra veckan och även i dag blev det en långpromenad. Husses seniorgrupp är inställd eftersom många är i riskgrupp åldersmässigt där. Det är inte husse men nu är det som det är.

Hoppas den kommande arbetsnatten blir dräglig.

Kram

Ditte sa...

En riktig kylig dag. Här blev det en kortare runda på 5 km men det var riktigt kallt. Mössan åkte på. Stannade till vid Eriksdals utegym och gjorde lite övningar och det var lagom. Perfekt att du körde ditt pass hemma. Har ett ryggträningsprogram; buk, rygg, armar och knän som jag kör ett par gånger i veckan och det är riktigt bra. Viktigt att hålla igång kroppen.
Önskar dig en hyfsad natt.
Kram

BP sa...

Då hade du en grad varmare väder i Solna idag. Den kylan är vi inte förtjänta tycker jag, men imorgon blir det ju som tur är varmare igen.
Vilken självdisciplin du har med att köra ditt F&S program själv. Önskade jag hade 10 procent av din energi och disciplin.

Hårdrock är nog tillsammans med opera och operetter det värsta jag vet. Hårdrock är oljud för mig.

Hoppas du får en dräglig natt och att du/ni har skyddsutrustning...

Pettas sa...

Jag bugar och niger. Och är imponerad över din disciplin!
Hoppas att dina nätter blir bra och över förväntan. Trots allt.

Geddfish ♥ sa...

Duktig motionär! Ja, man kan verkligen gympa hemma. Jag körde yoga hemmavid i många år, eget program. Nu är jag lite för stel för att klara allt.
Kallt och soligt här. Lycka till på jobbet, kram!

Anki sa...

Du är verkligen fantastisk! Själv är jag en soffpotatis - om och när jag inte kan bege mig ut i skogen ... eller jobba i trädgården. Nu är det redan tisdagsmorgon här - och kl. 6 i morse hade vi -8!
Ha en bra dag!
Kram

Ama de casa sa...

Vad duktig du är som gympar hemma! :-)

Där har vi samma musiksmak igen. Balladerna från hårdrockarna kan vara hur fina som helst. Resten är mest oljud. Tänk när Finland vann Storschlagern... Usch och fy!

dianasdrömmar sa...

Fy så kallt det blev, hejja dig kram