torsdag 26 mars 2020

Sovdag

Underbart att vakna upp till sol! Grannarna håller avstånd på trottoaren.

Jag öppnade inglasningen på balkongen för att få ett foto på det underbara ljuset.

Intog sen min frukost på balkongen. Natten var speciell, då jag nu utförde min uppgift som skall göras på kursen i handledning som jag går. Peer-learning med två studenter samtidigt. Det gick över förväntan, mycket omvårdnadsarbete utförde de ju utan min hjälp, och de tyckte själv att de var mer avslappnande att gå med en kurskamrat och fråga varandra. Såklart var jag med vid själva födelsen, det blev en bra natt, trots att vi hade problem med datorerna och dess program under natten.
Snart dags för natt nr 2...

7 kommentarer:

Znogge sa...

Skönt att natt nr 1 gick bra så jag hoppas att natt nr 2 följer i samma anda.

Kram och ha det gott!

BP sa...

Å du lyckades faktiskt med att få med en kvinna med munskydd på bilden. Första personen jag har sett med munskydd sedan pandemin började.
Jättekul att Peer-learning som du var så skeptiskt mot (ja, jag skojade ju också om det) gav ett positivt resultat. Där ser man, kanske borde man vara mer "öppen" för "nymodigheter";-)
Önskar dig en lugn natt utan datakrångel!

Paula sa...

Det låter rätt vettigt med peer-learning. Fast det behövs ju handledning också, och det är säkert skoj att erbjuda det, spelar ju mindre roll om det en eller två elever?
Trist att behöva sova bort en v acker vårdag, men det kommer flera!

Ditte sa...

Visst var det skönt med detta vackra vårväder i huvudstaden. Och fint med frukost på din balkong. Härlig bild här på ljuset.
Kan tänka mig att det blev en speciell natt när du skulle utföra din uppgift och roligt att det gick så bra. Så nu är du ännu en erfarenhet rikare. Kan tänka mig att lagret av dem hunnit bli stort.
Önskar dig nu en bra jobbnatt.
Kram

dianasdrömmar sa...

Skönt att det gick bra kram

Ama de casa sa...

Vad härligt med vårsolens sken! :-)
Skönt att det gick bra med den där märkliga utbildningsmetoden, men vad tyckte kvinnan som skulle föda? Jag skulle nog vara lite nervös om jag låg på sjukhus och två studenter gick och rådfrågade varandra hur/vad dom skulle göra. Fast om du var med också så skulle jag såklart känna mig trygg :-)

Hoppas natten var lugn!

Hanneles bokparadis sa...

sol ger krafter