onsdag 3 april 2024

Onsdagsledig

Så skönt att mycket av snön som kom igår har smält bort idag, men det är isiga vindar. Funderade på att åka till min syster denna dag, men det behövdes fylla på i skåpen också, så det blev en tur till Ica Maxi istället.
Denna dag år 2020 vågade vi oss till Grand Hotell Saltsjöbaden, mitt under pandemin, det var inte många hotellgäster minns jag, och snö ute då också.
 

6 kommentarer:

LillaSyster sa...

Fick en bild hemifrån nyss och där låg snön kvar...gissade att det var minst 15cm som syrran skottat hos oss. Näe under pandemin var det lågsäsong på det mesta. Du har få rätt ljumma/varma vindar. Men idag är solen så stark att jag har hållt mig i skuggan med långärmad skjorta. Ser fr balkongen att de som solat vid poolen liknar nykokta kräftor....
Skönt att du fyllt upp i skåpen igen.

BP sa...

Bra att du lägger upp ett bildbevis från för fyra år sedan, då det också låg snö på marken. Man tror ju (läs: är totalt övertygad om) att det bara är i år som våren jävlas med oss. Men så är bevisligen inte fallet.
En himla tur att du inte blåste bort. Jag vägrade gå ut idag. För det var ju isigt på parkeringen också...

Är aningen avis på LillaSyster måste jag säga... Hon skulle ju verkligen kunna dela med sig...

Hanneles bokparadis sa...

minns också att jag firade min födelsedag på hotell med dottern, inte många gäster, god mat.

Ditte sa...

Ja, tänk - pandemin. Känns länge sen- Minns ert besök i Saltis. Och trevligt att göra en utflykt. Hit till Grand Hotell i Saltis är det ju så trevligt med ett besök- Härlig miljö .
Ja, visst är det skönt att snön har försvunnit till en del. Hoppas mer försvinner i morgon.
Spenderade dagen med Promenadklubben och trevliga aktiviteter och god mat på koreansk restaurang.
Skönt för dig med en arbetsfri onsdag.
Kram

Äventyret framtiden sa...

April bjuder ju så gott som varje år på snö, ända in i maj t.om. åtminstone på Åland. Förstod på dottern idag att de hade tjugo centimeter snö utan för dörren på Lidingö men den försvann snabbt. Det är inte över ännu...Aprilsnö, fåragö..

Kram!

Mias Mix sa...

Ja den här snön var väl himla onödig. Tur att det ska bli varmt till helgen igen! Bra med minnen som dyker upp så man kommer ihåg hur det var. Jag var väldigt feg/försiktig under pandemin och höll mig mest hemma/träffade vänner utomhus.

Vilken härlig påsk ni verkar ha haft och bra hjälpreda i köket i form av Samuel <3 Vi fick inte träffa våra småttingar för den ena var magsjuk... Nu är han frisk igen så vi gör ett nytt försök med middag på lördag. Men jag hade också köpt Anton Bergs choklad och marsipanägg och de råkar vara slut nu. Får se om det blir tårta utan ägg eller någon annan dessert.
Ha det gott! Kram