lördag 6 juli 2024

Besök i Rörvik

Inget badväder idag precis, men lite lek i sanden nere vid stranden gick ju bra på förmiddagen för Samuel ;-)
Efter lunch åkte vi upp till kompisen Y som var i sommarstugan i Rörvik där vi bjöds på gofika, till Samuels lycka fanns där en lastbil att leka med och en fotboll, Y har ju också barnbarn. Det blev en mysig stund, och i bilen hem hade Samuel sagt : "kul ställe"! <3

Ikväll gjorde vi det lätt för oss och köpte de goda lyx-räklandgångarna på ICA Flygfyren i Norrtälje. Samuel var pigg ikväll, sov ju en stund i bilen idag, så sova ikväll ville han inte göra så tidigt...han var verkligen kvällspigg, men nu så, när andra halvlek spelas av matchen Nederländerna -Turkiet, så är det dags för sängen för honom!
 

8 kommentarer:

BP sa...

Ja, då missade Samuel ju Nederländernas upphämtning och seger - hahaha;-) Men jag hoppas att Samuel tar sovmorgon istället så att både hans föräldrar och ni kan njuta av en sen söndag. Väderprognosen är ju ingen höjdare om man säger så, så sovmorgon låter bra;-)

PS. Och vad tyckte din man om fotbollen då? England överkom straffsparkningsspöket och gick vidare (inte helt förtjänt om jag ska vara ärlig). Holland slog Turkiet 2-1, vilket lika gärna kunde ha varit resultatet i Turkiets favör. DS.

LillaSyster sa...

Mmm kladdkaka efter sandlek!

femfemman sa...

Sand och strsnlek funkar i de flesta väder. Åtminstone för barnen.
Lycka att komma till en plats där det fanns nya leksaker. Ha en fin dag! Kram

Znogge sa...

En bra lördag ändå fastän vädret inte var på topp. Att leka en stund i sanden brukar alltid vara uppskattat. Nya leksaker är inte fel heller.
En god räkmacka är absolut inte fel.

Önskar en god söndag!

Guldkryckan sa...

Räklandgång....åh...sååå gott.
Men visst är det svårt att sova om man haft en tupplur på dagen som liten, jag har inga problem med det men jag är ju lite äldre. ;)

Ha en underbar söndag.

Hannas krypin sa...

Nej det är verkligen inget badväder nu. Men trevligt kan man ha det utomhus ändå. Det verkar ni verkligen ha haft det. Vad gott med kladdkaka.

Anna i Portugal sa...

Förstått det är ganska kyligt i Sverige nu. Trist för er och alla andra som har semester. Räklandgång går alltid ner :)

Paula sa...

En fin sommardag att lägga till pärlbandet av sommardagar. Kul ställe, vilken kul kille! Kram