måndag 19 december 2016

Då är det dags att förbereda inför julen!

Kul när bm.studenterna trivs hos oss!

Idag damp ett trevligt julkort ner i brevlådan från schlagerväninnan! Minnen från ESC i Wien förra året! Å en påminnelse om att snart drar cirkusen igång igen!
Så var då sista natten gjord på jobbet, och vilken natt det blev! Den enda som hade en patient var jag...en blödning i tidig graviditetsvecka som höll sig lugn under natten. Framåt morgonkvisten kom det in två patienter. Det var länge sedan det var sååå lugnt på jobbet. En mycket bra avslutning på helgnätterna. Avslutning blev det också på jympan ikväll, en hel del motionärer som jympade med mig. Nu är det så dags att ladda inför julen...är ledig nu fram till nyårshelgen då jag ska jobba!

5 kommentarer:

Comsi comsa sa...


Så skönt med lite ledighet. :)
Godnattkram ❤

BP sa...

Såååå kul om bm-studenterna gillar dig oh din avdelning - för ni ÄR ju bäst! Bättre och mera erfarna lärare än dig får man nog leta efter:-)

Javisst ja! Men ni skullle ju inte åka till Kiev. Ooops - ja, den svenska Mellon ska ni alltså följa. Klart ni ska:-))))

Äntligen slog min önskan om en lugn natt in! Det tog ett tag, men bättre sent än aldrig. Nu är du ju nästan ledigt i två veckor - härligt! Njut och jobba inte ihjäl dig med julförberedeler. Åk till Hötorgshallen och köp hem delikatesserna som tar timmar att göra själv. det tänker jag göra på torsdag - å jobbar inte alls;-)

Ditte sa...

Fullt förståligt att era studenter trivs hos er. Glädje och entusiasm är vad ni utstrålar hos er. Och roligt att bli uppskattad.
Skönt med en lugn natt, välbehövligt.
Och din arbetsfria tid är du nu så väl värd. Försök att inte jäkta och jag söger som BP det mesta finns färdigt att köpa. Ohc man kan bara äta sig mätt.
Kram!

znogge sa...

Så skönt att en välförtjänt ledighet redan är här!

Kram

Ami sa...

Så fint av bm-studenterna! Alltid roligt när man får uppskattning :)
Skönt att du är ledig nu!
Kram