måndag 5 december 2016

Ingen bra dag...

Det började med att vi blev väckta kl 08 av en sur kille som ville leverera våra nya 8 innerdörrar...han hade visst så bråttom, så han lämnade även pallen som dörrarna låg på, inte så kul med ännu en grej att slänga...suck!
Jag började med målning av rören i vardagsrummet idag, men först skulle all tejp bort som var uppsatt sen väggmålningen, och det tog tid!

Rörmokaren kom och skulle byta ut vår toalett som rinner, ja då visade det sej att den nya toaletten läcker på utsidan, så den trevliga kvinnliga rörmokaren, fick helt enkelt inget arbete gjort, förutom att hon tog bort den gamla toaletten. Maken var tvungen att ta med den nya toaletten tillbaka till K-Rauta, nu full med vatten i behållaren...och byta ut den till en ny. Massor av tid som gick till spillo.

Jag fortsatte att måla...nu listerna i vardagsrummet.

Maja funderar nog vad vi håller på med, hon hittade något att sätta sig i, som tur var ingen färg i!

Det ser helt enkelt för j-vligt ut nu hemma, och jag börjar få panik! Fotografen är kontaktad inför fotografering, men han kan inte på fredag ,vilket vi ville. Nu måste vi återkomma, och mäklaren vill att fotograferingen ska var gjord senast på luciadagen...mitt i mina tre nätters jobb....

Började byta ut dörrarna på övervåningen, då visade det sej att i en av rummen är tröskeln för hög, så nu vid 23-tiden ikväll har här "hyvlats" så att dörren går att stänga! Inget går vår väg idag! Förkylningen sitter i, så jag försökte fixa vikarie till jympan ikväll, men ingen kunde, så passet fick ställas in, trist. I morgon måste jag jobba också, fick ju inte ledigt....

Fyra av åtta dörrar är i alla fall på plats, och i helgen är det dags för en spa helg med väninnan och hennes två tjejer, vilket jag inte alls har tid med just nu....men det kunde jag ju inte veta när vi bokade, att vi lite huxflux ska flytta snart!

11 kommentarer:

Kicki sa...

Men fy vad synd om er, så jobbigt när det strular. Hoppas du kan slappna av på spa trots allt. Va rädd om dej i allt jobb, men fint blir det
Kramar

znogge sa...

Usch, vilken jobbig dag. Men tyvärr är vägen inte spikrak när det gäller renoveringar och tyvärr tar det mesta längre tid än vad man tror... Hoppas allt flyter på planenligt i dag.

God morgon!

Comsi comsa sa...


Nä men kära du, det enda raka är att inte tänka, bara gör...
Stor kram ❤

HWIT BLOGG sa...

Fyyy för strul! Så trist! Men ni kämpar på och det kommer att bli fint sen...
Hi hi, söt katt i lådan också!
Ha en härlig decemberdag...
Kram från Titti

Ami sa...

Men oj, vad ni sliter och jobbar!
Förstår att du känner dig stressad inför spa helgen med väninnan....men ändå skönt att komma ifrån lite!
Kram

BP sa...

OMG! Nej, det var verkligen ingen bra dag. Men gud så bra ni jobbar på!!! Tänk om det blir så fint sedan att ni inte vill flytta alls utan njuta av ert nyrenoverade hus;-)

Ger dig ändå en lång och varm styrkekram!!! Gå inte in i väggen tjejen!!! Det är nog ändå bra att du får en spa-helg, ett litet avbrott i allt slit. Det lär du nog behöva!!!

Ditte sa...

Nä, ingen bra dag! Och varför ska saker och ting gå lätt när det kan försvåras. Förstår din stress över allt. Och hastiga flyttar tär, helt klart. Hoppas det blir bättre flyt nu och att oturen har försvunnit och att det bara blir bättre-.
Var rädd om dig för man orkar inte hur mycket som helst.
Det finns bara enn av dig.
Kram!

Villa Freja sa...

Oj så stressigt när saker inte flyter på. Men även om du inte har tid är kanske en spahelg precis vad du behöver just nu.

Susanne sa...

Tror att den där SPA-helgen sitter bra i all stress.

Kolonilotta sa...

Det låter som en spa helg är precis vad du behöver just nu. Hoppas bara att du klarar av att koppla av....
Ni har verkligen haft max otur med allt! Tycker riktigt synd om er. Och vilken sjuk stress!
Stor kram!

Anonym sa...

Jag har just lyssnat till Trump och tänkte att jag skulle
titta in hos Susjos (det var ett tag sen) och läsa om hennes
otroliga energi med jobb och jympa och målning etc. ect.
Nu blev jag verkligen orolig. Hur kan nån handskas med allt sånt där?
Keep cool!! Chill!

Ruth i Virginia