torsdag 12 juli 2018

Badat!

 I morse efter joggingturen så var det dags tyckte jag, för ett bad i sjön, +22 grader i vattnet borde jag ju klara av, och det gjorde jag! Tyvärr kunde jag inte bada naken, det är ju så skönt, allra helst efter en varm joggingtur, men det var redan folk nere vid bryggan, så det gick inte.
Dags att fylla på kyl och skafferi igen, så mot kvällningen tog vi oss in mot Norrtälje, på hemvägen märkte vi att en båt måste ha kommit in i Kapellskär, de kom massor med långtradare därifrån , så det tog en stund att svänga in till stugan.
Som vanligt en helt underbar kväll, kan inte låta bli att ta bilder!
Majas matskålar är väl mindre trevliga att ha på bild , vill bara visa hur jag trugar henne med en äggula, lite lax och så njurkosten då...hon äter pyttelite av varje, alltid något!

5 kommentarer:

BP sa...

Återigen - härliga bilder från er sommarstuga i Roslagen. Å japp, vilken fantastiskt lång och varm sommar som vi för en gångs skull kan och får njuta av:-)

Bada i 22 grader - nja, det saknar minst två grader för att få mig att bada. Men åt andra sidan - när badade du senast där i Roslagen.

Måste säga att du verkligen dukat upp en fantastisk fyrarätters åt Maja, och på å fina fat också. Kul att hon åt litet i alla fal.

Svar: Din man och min skulle kunna "gå ihop" tror jag. Även min man kollade på Stephen Hawking ikväll. Jag satt på balkongen med en deckare, och det gör jag faktiskt fortfarande. Å jag är inte speciellt påklädd om man säger så. Helt underbart. Tror att det bara är du, Gerd och jag som njuter av denna underbara värme... Resten vill ju bara ha regn. Okej med mig, bara det regnar under nätterna;-) DS.

Steve sa...

Ljuvliga bilder. Långtradarbilden är en perfekt kontrast till ert rofyllda Nötviken.
Jag ser att du försöker locka Maja med glad dukning.

znogge sa...

Vilka härliga sommarbilder! Skönt med ett dopp och 22 grader klagar man inte på. när djuren blir lite äldre så får man truga dem.

God morgon och god fredag!

Ami sa...

Så njutbart och härligt ni har i stugan!
Skönt att kunna ta ett dopp efter joggingrundan!
Kram

Gerd ♥ sa...

Kanoners, säger jag bara! Stuga i Roslagen, inte fy skam *ler*
Så du har badat, det har inte jag. Lusten avtog då jag blev ensam, så jag är kräsen, när det gäller temp ifall om att.
Men jag fortsätter njuta min sköna balkong, som jag fräschade upp idag på min "tomma agenda".
Trevlig fredag! Kram 💝