tisdag 24 juli 2018

In i elden

Nja, nån mjukstart på jobbet blev det inte, mycket att göra och så varmt! Nån AC finns inte på sjukhuset. Som tur var gick inte telefonen varm, det blev räddningen i natt. Sovit hela dagen trots värmen. Sallad till middag på balkongen, strax dags att cykla till jobbet igen!

8 kommentarer:

znogge sa...

Tufft att det inte finns AC. På Husses nybyggda avdelning är det AC men inte i den gamla. Gräsligt för såväl personal som patienter. Dessutom finns det flera läkemedel som inte tål mer än 25 grader...

Hoppas att arbetsnatten blir bra.

Kram

Steve sa...

Tuff omstart. Skönt då att ha en skön semester i ryggen.

BP sa...

Ingen A/C på förlossningen på KS. Det är ju skandal enligt mig. Ja, ni ska ju snart flytta till NKS, hoppas det finns luftkonditionering där . NKS är ju skandalomsusat, men A/C hoppas jag iaf att de har tänkt på...

Å visst är det konstigt: i den här värmen orkar inte patienter ta sig till husläkaren och inte till BB heller verkar det som... Bra för dig iaf.

Förstår att du sovit hela dagen efter nattpasset. Måste medge att jag helt övergivit min "normala" dygnsrytm i värmen. Sover halva dagen och är uppe halva natten. Inte mig emot. Är ju pensionär:-)

Gubben sa...

Skönt att vara tillbaka?! Har 2 veckor kvar, sedan åter till verkligheten!

Ama de casa sa...

Ingen AC??? Måste vara fruktansvärt i den hetta som råder nu...

Hoppas den här natten har varit lugn.

Ha en fin lill-lördag när du vaknar :-)

Ami sa...

Kan tänka mig att det blir jättehett!
Hoppas denna natten blir lite lugnare!

Ditte sa...

Värmen tar ju rejält på krafterna så jag kan tänka mig att du varit trött och sovit hela dagen. Visst kan man tycka att ac borde finnas på sjukhusen. Hoppas det finns på NKS.
Hoppas att det bllir en hyfsat lugn natt.
Kram!

Geddfish ♥ sa...

Ingen AC på jobbet? - härmar jag övriga. Det låter ju inte klokt.
Önskar dig lugna arbetsnätter!
Sommarkram!