fredag 27 juli 2018

En spännande dag

Bäddade som sagt för en natt på balkongen igår, tog helt enkelt dynorna från utemöblerna och sov på dem. Det gick utmärkt! Hade sällskap av Maja som sov i stolen bakom mej.

Klockan är närmare ett på natten och dags att sova...

En perfekt natt utan att vakna av svett! Vaknade klockan 06.45 och var pigg (kors i taket efter tre nattpass) Hade bokat tvättstugan kl 07 ( fanns inga bättre tider), men tänkte skippa den om jag inte vaknade av mig själv, men det gjorde jag! Så det blev tvättstugan!

Men på eftermiddagen var det dags för ett spännande möte. Äntligen var det dags att få träffa en av brorsdöttrarna som nu flyttat hit och fått jobb! Vi sågs ofta när de var små eftersom de är jämngamla med mina pojkar, men nu var det 7 år sedan vi sågs sist, och mycket har hänt i hennes liv, hon har rest jorden runt, studerat uppe i Umeå och nu är hon nyinflyttad till stan. Vi hade så mycket att prata om så tiden gick så fort!

Vi sågs i Vällingby, och där såg det ut så här under en del träd. I natt blir det balkongen igen

6 kommentarer:

BP sa...

Måste nog skaffa mig bättre dynor för möblerna på balkongen. Mina dynor är aningen för tunna för att sova på skulle jag tro. Otroligt att du vaknade en kvart före tvättdags - inbyggd klocka skulle jag gissa;-)
Himla kul med brorsdottern som flyttat till Stockholm. En bättre guide/lärare än dig kan hon ju knappast få. Lyllo hon:-)

Steve sa...

Så bra att balkongsömnen var god. Maja ser ut att tycka detsamma.
Så kul att brorsdottern oxå blivit stockholmare. Tror väl jag det att ni hade mycket att prata om när ni inte setts på 7 år.
Här hade vi 36 grader igår, men nu på morgonen sitter jag och gläds åt knappa 20 och genomgrå himmel. Det kanske är lindring på gång.

Ama de casa sa...

Härligt att det funkade så bra att sova där ute på balkongen! :-)

Vilken mysig återträff med fina brorsdottern! Förstår att ni hade mycket att prata igen, men nu får ni ju många träffar framöver också :-)

Ser att du har fixat en egen liten koja till Maja där ute i "sovrummet" också - gissar att hon gillar att boa in sig där, när det inte är FÖR varmt :-)

Ha en fin lördag!

Ami sa...

Perfekt att du kunde sova på balkongen :)
Och så roligt att du fick en träff med brorsdottern!
Kram

Ditte sa...

Kan tänka mig att det var skönt att sova på balkongen och att sova utan att vakna av att det var alltför hett. Vi satt ute till halv två och då övervägde jag att bädda där. Men oron för påhälsning av måsar hindrade mig. (Har ingen inglasning)
Vad trevligt att träffa din brorsdotter igen! Kan tänka mig att ni had emycket att prata i kapp.
Önskar dig en fin lördag.
Kram!

znogge sa...

Vilken bra och trevlig dag på alla vis. Härligt att det fungerade så bra att sova på balkongen så jag kan tänka mig att det blev en favorit i repris. Gudomligt att sova utan att vara svettig :D

Kram och ha en härlig lördag!