söndag 15 juli 2018

Skyltsöndag

 Dagarna går fort och det är dags för ännu en av BP:s skyltsöndagar! Blir lite minnen från Rhodos, har inte så många skyltar från landet idag. Semestern tar slut idag, men börjar jobbet med en ledig vecka, det är inte fy skam, men jobbar istället lite mycket framöver. Våra vänner som sov över här åkte idag vidare till deras sommarställe. Sista dagen på landet betydde bad i sjön, trots algblomning ...det har ju varit så varmt idag! Sillunch innan det var dags för VM-finalen i fotboll, som Frankrike vann, hade ju hoppats på Kroatien, men det var två bra lag som möttes!  Så en bild på solnedgången här uppe som  är andlös vacker , får inte nog av den! Har också en bild från schlagerkompisen Niklas som igår träffade Kronprinsessan på Solliden för 10:e gången!








4 kommentarer:

BP sa...

Alltså skyltningen med t-shirtsen och dojjorna vid fönstret med gallret är en höjdarbild. en är helt enastående helt enkelt. Sedan skyltar du ju med drömväder också, vilket vi har här också. Just nu är det fortfarande 25 grader ute på balkongen och det är midnatt- Helt otroligt!
Bra att du börjar med en ledig vecka (hur man nu kan göra det när semestern är slut;-), för nästa vecka ska det ju bli ännu varmare än vad vi haft idag. Bra tajming för din del med andra ord.

Kul att jag gissade rätt med att det var era vänner från road trippen som var hos er:-)

Å japp, det var himla synd att Kroatien inte vann (straffen var feldömd i mina ögon), men sett till hela turneringen så är Frankrike värdiga världsmästare.

Tusen tack för en toppen skyltning - inklusive solnedgången. Bra skyltning för Roslagen:-)

znogge sa...

Härlig skyltning som vanligt och många fina bilder! Nu har det hunnit bli måndag och ny vecka igen. Här lyser solen så nya tag :D

Kram

Ama de casa sa...

Vilken suverän inledning efter semestern! Den ska jag också testa tror jag :-)

Kronprinsessfamiljen verkar precis huuuur gulliga och fina som helst :-)

Ha en bra start på veckan!

Susanne sa...

Jag hoppade oxå på Kroatien, för de var sååå värda en vinst.