söndag 29 juli 2018

Skyltsöndag

BP:s finurliga skyltsöndag idag, så många skyltar har jag dock inte att bjuda på, det blir en del från nätet. Zlatan syns på en del reklam nu för tiden...och vem har inte sett Ingmar Bergmans "Det sjunde inseglet"?


"Korres", ett grekiskt märke som gör sköna hudprodukter, denna hudlotion doftar basilika och citron, helt ljuvlig! Jag köpte den på Rhodos flygplats.


Apropå vår extremhetta....hihi

Ingen skylt , men vi ser ut som pappfigurer där vi ligger i poolen! Bilden kom upp på min minnen av denna dag och är tagen för 10 år sedan på Kreta, jag och mina pojkar!


Mot kvällningen lämnade jag denna fridfulla plats, och nej, jag sov inte så gott inatt. Vaknade före klockan 04 ( somnade vid 02) av att fönstret stod och slog, hade lämnat sovrumsfönstret öppet pga värmen, och glömt mina öronproppar som jag alltid använder. Kunde inte somna om förrän vid 06 tiden kanske, vaknade  av blixt , dunder och regn klockan 08.15 !
Det var den natten det, lite läskigt var det att vara själv däruppe, det blir ju så mörkt! Men min svägerska brukar ju vara där själv flera veckor...!! 



Nu till en mystisk händelse. I går när jag skulle åka till stugan så var det blod på spegeln och och på golvet i hissen.

Vid portkodsapparaten på väggen likaså...

...och på marken, började undra vad som hänt, nån som blött näsblod eller?

Gick vidare till bilen, och där var det mer blod på gatan...och på vår bil!

Hm, kanske inte näsblod  i alla fall då, slagsmål?

Även blod på bagageluckan, Tyvärr har jag ingen aning vad som har hänt, den natten sov jag på balkongen , med öronproppar i öronen, sonen tyckte dock att han hört något från gatan på natten...
Nåja, nu är blodet på bilen borttvättat, och får väl aldrig veta hur det hamnade där?
Idag fick jag lite gjort på mitt nya jympaprogram på landet, hade korsdrag med tre dörrar öppna, så det blev svalt och skönt efter regnet, så nu är rörelserna till uppvärmningen klar!

8 kommentarer:

Ditte sa...

Trevlig och rolig skyltning med mystiska inslag- Zlatanreklamen var bra! Riktigt bra. Hade inte sett denna tidigare.
Kalsongvädret var också ny för mig. Men det blir ju inte svalare för att folk klär av sig. En del kalar tycks tro det på allvar...
Flytbilden var rolig och visst påminner ni om klippdockor i vatten.
Verkligen mystiskt med det droppande blodet. Pch troligen lär du inte få veta varifrån det kom. Helt klart ett fall för Colombo.
Kram och natti.

BP sa...

Zlatan som ju redan är miljardär ökar bara på sina pengar. Smart kille! Men Ingmar Bergmans "Det sjunde inseglet" säger mig ingenting - oooops! Är visst inte så förtjust i hans filmer om man säger så.
Den där krämen påminner om Oliva på Apoteket.. Fast då är ju texten på svenska och inte på olika språk som på din tub.

Mycket mystiskt och en aningen otäckt måste jag säga med alla blodspår i ditt område, som ju brukar vara lika kolugnt som mitt annars. Läbbigt helt enkelt! Har du kollat på https://www.flashback.org/?

Älskar din skyltning med dig och grabbarna i poolen. En skyltning av ren njutning;-)

Tusen tack för en toppen skyltning (ja, inte blodspåren då) och länken:-)

Ama de casa sa...

Fy vad läskigt med blodspåren där! Huvva...

Jag undviker Bergmans filmer. Personligen tycker jag att det är lite av "Kejsarens nya kläder". Man "måste" gilla mästarens filmer, även fast dom är hur knäppa som helst... Ja, ja. Det är ju min uppfattning - kanske är det jag som är knäpp :-D

Härlig skyltning och poolbilden är ju hur cool som helst :-)

Ha en fin start på veckan!

znogge sa...

Zlatanbilden är verkligen klockren! Så märkligt däremot med blodet. Något måste onekligen ha hänt men vad...

kram

Steve sa...

Det var ett läskigt blodigt inlägg du bjöd på igår.

Zlatanreklamen är klockren, den är bara så Zlatan.

Härlig bild från Kreta för 10 år sedan.

Ami sa...

Bilden på er tre i poolen var ju helt klart bäst :D
Men lite otäckt det där med blodet....

Åke sa...

Otäckt det där med blodet... tur du förmodligen är van. Ja Zlatan ja... där figurerar nog bara pengar och mycket dessutom.

Anni sa...

Blodspåren var verkligen obehagliga! Undrar om personen tog sig in i huset till sin bostad eller ut ur huset? Jag gissar nog på det första.

Fullkomligt älskar bilden på dig och grabbarna i poolen - vilken kul idé att fota så!