lördag 2 maj 2020

Cykeltjuvar

Vågar man börja cykla till jobbet tro? Vår läkare som hade jour i natt och skulle cykla hem på morgonen möttes av detta, det var det som var kvar av hennes cykel! Hon är inte den första som fått sin cykel stulen. Vi har visst ett cykelgarage i närheten, tror jag måste hitta till det!
Natten blev bra, för att vi behövde bara ha hand om en patient i värkarbete jag och mitt team, på morgonen föddes efter ett tufft utdrivningsskede en fin liten flicka. Sovit för lite som vanligt idag, men känner mej pigg inför natten.

Orsakullan undrar idag : Alla månader med R i sig sägs det att man ska tillsätta D-vitamin. Så nu slipper man det. Tar du D-vitamin?
Nej, får i mej det via maten hoppas jag, så mycket fet lax som jag äter.

11 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

I dessa tider är det mycken annan kriminalitet som avtagit. Men att stjäla, det har blivit än mer populärt. Men cyklar har väl alltid varit attraktiva. Bäst se om sitt hus.
Strålande väder idag och det gör att humöret åker upp i topp.
Önskar dig en bra jobbnatt.
Kram

Znogge sa...

Suck säger jag bara. Varför är det så svårt att skilja på mitt och ditt.
D-vitamin förknippar jag med barn.

Kram

BP sa...

Fy f******n! Det verkar vara "inne" med cykelstölder just nu. Så himla trist. Ännu tristare att få sin cykel stulen efter en lång natt. Usch! Det är nog ingen dum idé att kolla in cykelgaraget.
Hoppas den här natten blir lika "lugn" som igår.
Å nej, jag fyller heller inte på med D-vitamin.

Ditte sa...

Så trist att bli av med sin cykel. Har förstått att de nu är väldigt eftertraktade. Men att folk inte kan hålla sina fingrar i styr är illa. Tycker ni som jobbar på NKS borde kunna ha cyklarna inne och i närheten. Skönt att det blev en ok natt och fint att du känner dig utvilad inför natten.
Önskar dig en bra jobbnatt.
kram

tanthuset.blogg.se sa...

Jag blir så himla ledsen när folk inte kan skilja på mitt eller ditt....cykelgarage låter bra! Hoppas verkligen att du får en fin natt på jobbet igen, att det går bra med guldklimparna <3

Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagog sa...

Hej!

Skulle bara säga att jag fortsatt med bloggutmaningen om du vill delta :).

Anki sa...

Såå ledsamt och såå irriterande att vissa inte kan låta andras egendom vara ifred! Ett cykelgarage verkar bra ... om det är inom rimligt avstånd.
Ha det gott!
Kram

Ama de casa sa...

Man blir ju galen på att vissa ska vara så klåfingriga och inte veta skillnaden på ditt och mitt!

D-vitaminer bildas väl med hjälp av solen och B-vitamin finns det gott om i öl, så just dom vitaminerna får jag nog tillräckligt utan tillskott ;-)

Ha en fin söndag!

Guldkryckan sa...

Väldigt trist utveckling i vårt samhälle, man kan inte ha något ifred numera.
Nog bäst du hittar ett sådant garage om du ska börja cykla.

Det där med vitaminer äter jag bara sporadiskt, man kanske borde äta sådant regelbundet men jag glömmer alltid...finns det vitaminer för minnet? ;)

Ha det bäst nu.

Äventyret framtiden sa...

Fy för den lede att folk inte kan skilja på sitt och andras.
Jag förstår att du vill ha din cykel tryggt och säkert så den inte går samma öde till mötes som din kollegas.

Jag äter inte några vitaminer alls, hoppas också på att jag får in det jag behöver via maten och via solen. Värdena är bra så förmodligen funkar det.

Ha det bra!

dianasdrömmar sa...

Hade ju ordentli d vitamin brist och mådde dåligt i vintras, så jag fick utskrivet några riktiga dunderpiller och har mått bra av dom.kram