onsdag 27 maj 2020

Glad onsdag

 Gårdagkvällens sykurs innan jobbet bestod av filmvisning, diskussioner och att få prova praktiskt att sy olika stygn och knutar.
 En "goodiebag" ingick också med lite godis och nyttig information , där man bl.a kan visa kvinnan vart hon brustit i underlivet.
 Natten blev tuff , fullt i stan och inga platser hos oss, Puh! Tacksamt var då att bli bjudna på ost, kex och frukt av en undersköterska i natt, det smakade fantastiskt gott då klockan närmade sig 03 och man inte fått i sig något tidigare under natten!
När jag vaknade på eftermiddagen så var det dags för att ladda om för en kväll på stan med schlagerväninnan och våra män. När det inte blev något ESC får vi "fira" lite på stan. Det spöregnade dock när vi åkte in till stan....
 Men så kul att träffas, och lustigt nog var restaurang Italiana bokat ikväll också, där vi var i fredags , men nu vid Norr Mälarstrand, finns visst tre Italiana-restauranger i stan.

 Regnet upphörde, och det blev en vacker kväll, dock lite kyligt.
 Vi gick vidare till Mälarpaviljongen...
Stockholm är så vackert, sakta vi gå genom stan, här syns Västerbron. Det blev en lång trevlig kväll, äntligen så trevligt att ses, var ju flera månader sen sist!

5 kommentarer:

Ama de casa sa...

Vilken härlig kväll ni fick trots det inledande fulvädret :-)
Alltid trevligt att ses även om det blev ett tämligen alternativt ESC-firande :-D

Geddfish ♥ sa...

Det blev ju en glad onsdag! Trevligt att ses.
En annorlunda sykurs, förstår jag.
Torsdagskram!

Ditte sa...

Perfekt att passa på att ses. Så gott och trevligt! Kan tänka mig att det blev en helkväll. Behövligt med något mer lättsamt efter jobbnätterna. Fint att avsluta på Mälarpaviljongen. Och en skön kväll blev det.
Verkligen en annorlunda sykurs men säkert bra träning. Fint med lite extra och uppmuntrande förtäring. Det behövde ni efter allt jobb.
Ljuvlig bild här från Mälarpaviljongen
med Västerbron i bakgrunden
Önskar dig en fin kväll.
Kram

BP sa...

Japp, där hade vi samma rubrik på våra inlägg, som dock handlade om helt skilda saker;-)

Låter som en härlig kväll, trots åskan som drog över stan. Men konstigt nog är det alltid en klarblå himmel efter klockan 19:00. Den kunde dyka upp många timmar tidigare om jag får säga så;-)

Undrar vad det var för material som ni fick sy där. Inte lika aptitlig som "nattfikat" och din tagliatelle;-)

Paula sa...

Å så mysigt ni hade det, o så vackert i sommarljusa Stockholm, o så jobbigt när det är helt fullbelagt på avdelningen. Å så gott det är med köttbullar i tomatsås, helst vill jag ha dem av älg eller lammfärs. Är det ofint att fråga kanske, men jag provar, din hörselnedsättning, vad kom den sig av? Ärftligt, pga annan sjukdom?, du verkar ju ha lidit av detta ganska många år. Så bra att det finns bra hjälpmedel!