lördag 9 maj 2020

Lördag på landet

 Det är inte lika lätt att blogga från IPaden som på datorn, men jag försöker. Hinner dock inte in och kommentera på andra bloggar. Idag vaknade vi till ett strålande väder, så då passade vi på att gå ut i naturen på en promenad, hittade till den nya bryggan som ligger en bit bort, otroligt vackert där!



 Gick tillbaka till den större stranden och såg att den vedeldade bastun var i full gång.
 Hälsade på grannarna och blev imponerade av den fina corvetten , faktiskt en favoritbil för mej vad gäller ”sportbilar”.
 Sen var det äntligen dags att grilla för första gången i år, hade marinerat kycklingfiléer som sedan hamnade på grillen, ugnsrostad färskpotatis,tzatziki och sallad som smakade så gott tillsammans.
 Så vackert ute, men ingen värme, så äta fick vi göra inne.
Ikväll var det äntligen dags för lite Eurovision Song contest på Tv, vi i Sverige får rösta fram vem vi ger vår 12 poängare till. Jag tror stenhårt på Island, en underbar låt och en trevlig kille som sjunger, som vi träffade på Nalen tidigare i år.

Orsakullan undrar idag:
9. Tror du sista snöfallet varit ännu för denna vinter?
Ja, det hoppas jag verkligen!  Här i backarna blommar vitsipporna och liljekonvaljerna är på väg upp!

5 kommentarer:

BP sa...

Så int ni har det på Rådmansön! Så idylliskt! Å vilket härligt väder. Det ska bli lika fint imorgon. Så NJUT!!!
Selfien på er två är såååå himla fin!

Såg inte ESC eller vad det nu var, men läste på nätet att det var en katastrof och alla tittare var jättesura. Men det var ju inte du, så...;-)

Ama de casa sa...

Vilka härliga bilder från landet! Den allra finaste är helt klart den på er två :-)
Där har vi en likhet till - Corvetten är min favvo den med. Jag bryr mig inte så mycket om bilar, men just den bilen är superfin. Fast helst den äldre modellen, en sån som Pam i Dallas fick av Bobby när hon började jobba. Fast hon fick en svart - jag vill hellre ha en röd :-D

ESC? Har jag helt missat... Jag har helt klart legat av mig. Men Storschlagern har aldrig varit lika intressant som den svenska uttagningen för min del.

Snö? Nej det tror jag inte. Fast nyss hade vi värsta hagelskuren här, nu "bara" spöregnar det... Morgonens promenad kan nog räknas som inställd...

Ha det gott!

Äventyret framtiden sa...

Så vackert och bra ni har det i stugan/vid stugan. Njutbart i kubik.
Fin bild av ett vackert par.
Hoppas ni kan vara där mycket i sommar och bara njuta fullt ut i det paradiset.
Kanske med två små kattungar med i bagaget?
Ha en fin söndag! <3

Znogge sa...

Vilken härlig lördag och så gott med grillpremiär. Här grillades det också fast fläskfilé i stället men samma tillbehör som ni hade. Gott som vanligt.

Jag började lyssna på låtarna men vi övergick till en film i stället.

Kram och god söndag!

Ditte sa...

Vilken härlig helg ni har ute på Rådmansö. Och en helt ljuvlig promenad. Här hade jag gärna gått med. Så vackra bilder.Och inte minst kvällsfotot.
Ja, kyligt framåt kvällen. Vi var ute hela dagen och hemma blev det en drink på balkongen men middag inomhus.
ESC skippade jag och ägnade mig åt en bok och att redigera bilder. Men annars har jag förr om åren tittat. Men jag förstår att du tittade. Absolut.
Kram och trevlig söndag