torsdag 17 september 2020

Torsdagsledig

Jag var riktigt trött igår, sov ända till kvart i elva idag, utan att bli störd av Molly. Maken var uppe  riktigt tidigt, så då fick Molly mat och var nöjd efter att fått leka lite. Jag sover med öronproppar och hörde ingenting.
Tung i huvudet av all sömn behövde jag verkligen gå ut idag och få luft, tur med vädret hade jag också.
Gick efter Brunnsviken och in i Hagaparken, där stod två hästar och betade, förstorade bilden så en häst i alla fall syns lite närmare!
Tror det är Naturhistoriska museet man ser där tvärs över.
Busig är hon vår Molly, och sen somnar hon lite överallt, helt utslagen!


 Nya blogger ställer till det. När jag försöker ta bort en bild så går det bara att förminska den, inte ta bort den helt, är det någon som vet hur man gör ,som har blogger?

Orsakullan undrar idag : 

  1. Blev livet som vuxen som du trodde det skulle vara?  Ja, vad ska man säga, över förväntan!

5 kommentarer:

BP sa...

Grattis till ledigheten denna soliga torsdag. Bra tajming där. Molly verkar stortrivas hos er, hon ser ut att njuta både när hon busar och när hon sover.

Ja, idag var det slut med det roliga, alltså med Gamla Blogger. Idag gjorde jag mitt andra inlägg med Nya Blogger och är lika missnöjd som du. Har inte haft ditt problem, däremot finns det inget sätt att anpassa bildernas bredd till exakt 740 pixlar, vilket var en baggis i Gamla Blogger.

Jag valde "extrastor" när rutan med olika storlekar kom upp, men då blir fotona bara 640 pixlar breda och centreras automatiskt, nåt som jag hatar. Vill ha samma bredd på bilder och text. Å det där med bildtexter har jag inte en vågat ge mig in på.

Suck och dubbelsuck:-(

Tove Olberg sa...

Fin ledig dag, ut i luften ger gott åt tungt och segt huvud. Hästar som betar ger lugn.
Molly tar det lugnt mellan aktiviteterna.
Om livet blev som jag tänkte? Det blev mer :-) av allt :-)
Kram

Ama de casa sa...

Vilken härlig promenad i det fina vädret, härligt kattmys också :-)

Förstår din frustration. Jag blev tvångsförflyttad till nya WP för ett tag sen och svär ve och förbannelse över den varenda dag. Jag vill ju bara lägga in bilder och skriva texter till dom, hur krångligt måste det vara??? Suck.

Ha en fin fredag - här småregnar det vilket faktiskt känns skönt :-)

Guldkryckan sa...

Härligt med ledighet och minst lika härligt, om inte mer, med en sådan fin Molly.
Visst är det så, finns ingenting i matskålen på morgonen så blir man snart upplyst om det, hos oss tuggas det på fötterna av tre katter....bäst att lägga lite extra mat i skålarna på kvällen vid läggdags här ;)

Ha det fint nu.

Susanne sa...

Härligt att vara ledig en torsdag.
Sv: Normalt anordnar företaget jag arbetar på utbildningar, föreläsningar, events IRL men nu har vi som alla fått ställa om till att köra digtalt, så det är det jag ska bli expert på ;)