onsdag 30 september 2020

Hejdå september

Det såg ut som en fantastisk fullmåne ikväll när jag körde hem från F&S, men enligt almanackan inträffar fullmånen i morgon kväll vid 23-tiden. Försökte ta en bild från balkongen ikväll, gick sådär.
Lilla Molly är ett yrväder här hemma, och när hon blir trött vill hon gärna ligga i knät! Husse är favoriten!
Men soffan går också bra!

Natten på jobbet blev perfekt. Jag och min uska (= undersköterska) fick en fin förlossning mitt i natten, en pigg flicka hjälpte vi till världen. Natten fortsatte lugnt, och det var vi sååå värda efter otroligt tuffa veckor i september.

Kvällens IW-pass var nästan fullt 11 av 15 motionärer  kom( fast det finns 29 crosstrainers, men vi släpper bara in 15 i dessa tider),  det blev en härlig kick efter sovdagen och ett härligt avslut på september. I morgon går vi in i födelsedagsmånaden, som inte blir som planerat, men vi får göra det bästa av den! Inget Gran Canaria i år, men det finns kvar!

Orsakullan undrar idag: 

  1. Jag är riktigt trött på…denna pandemi!


 

5 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Å jag som trodde att det var fullmåne igår kväll. Måste säga att din nya iPhone ta fantastiska nattbilder. Det gör då inte min Sony. Men jag orkar ju inte läsa instruktionerna och ändrar aldrig inställningarna;-)

Men visst är det roligt att husdjur alltid dras till "opponenterna". För din man ville ju inte ha ytterligare en katt. Å Molly verkar känna av det och försöker charma honom. Känner igen det när hundar försöker hoppa upp på mig och jag bara vettskrämd backar.

Ja, din och Amas födelsedagsmånad är bli anorlunda i år, men om jag känner dig rätt kommer du ha roligt ändå. Å Gran Canaria finns ju kvar;-)

Ama de casa sa...

Så himla mysig hon är, Molly :-)

Ja, nu är den här. Vår nollningsmånad. Jag/vi hade inget direkt inplanerat, men hade det varit ett "vanligt" år så hade vi förmodligen inte befunnit oss i Spanien nu. Men, men. Resten av världen finns ju också kvar.

Ha en fin start på oktober!
Kram

znogge sa...

Så fin och mysig Molly är!
I år blir inte födelsedagar som planerat tyvärr och det är synd. Det får väl bli ett firande i mindre skala och sedan ta igen det i efterhand.
Kul att det kom så många till passet även om det fortfarande är begränsningar.

Kram

Ditte sa...

Skönt med en lugnare natt. Full behövligt för er som jobbar så hårt.
Kul att det var så många som kom till passet. Och jag förstår att de gärna kommer.
Molly är ju för söt och har förstått vitsen med att vila sig i form för att orka med full fart.
Väldigt trist med ändrade planer inför din födelsedag. Men jag tror inte heller ni nu skulle ha så stor glädje att åka när smittan där är så hög. Tror du lyckas klura ut något annat.
Kram och trevlig torsdag.

PS Jättefin bild på månen fick du till.

Geddfish ♥ sa...

Man får vara glad åt det lilla, i dessa tider. Jag tänker på träffar, kalas och dito.
Jag har väldigt mycket att hämta in. Har bara träffat 5 i familjen en endaste gång vardera på 7 månader utav 14.
Lilla Molly då. Jodå, katter tyr sig till de som helst inte vill. Vet inte hur det är med hundar. Jag tror att katten vill fjäska in sig för sin tjänare ;) för man bor ju hos katten.
Kram!